sand i skorna ja

2013-02-22 | 23:32:43 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
 
En liten knasig bild på mig in tha sand. Pallar inte kolla igenom bilderna ikväll, så det skiter jag i. Jahopp aa, det gör jag. Mm sådeså! Nä men ok.
Kom precis på att jag har sportlov, har liksom inte tänk på det förut. Jag menar, visst är jag medveten om det men eftersom jag vart utomlands så känns verkligheten så långt bort. Det känns som att senast jag var i skolan var för typ tre veckor sedan, inte för drygt en eller nästan två veckor sedan. Visserligen har jag inte speciellt mycket plugg i skolan nu heller, mer än nationella. Och så aa... Men det är ju skönt att jag känner så för lugn är precis det jag behöver nu. 
 
Har inte talat ut om resan riktigt. Tänker inte dra det nu för jag är trött och vill sova. Har hur som helst haft en grymt underbar vecka i Gran Canaria! Höll hus i Maspalomas, södraste delen av ön. Mycket sol och lite bad, badade endast två fjuttiga gånger i poolen. Är frusen av mig. Har shoppat en del, ätit ute väldigt ofta, blivit magsjuk, bränt mig och flagat men även blivit brun, lyssnat på massor med musik, varit på karneval i Las Palmas, klarat mig utan wifi, gått på en nudist strand, tappat två nagellack asså hahahaha kul historia.....
 
NU VILL JAG SOVA; DÖR SÅ TRÖTT JAG ÄR. 

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback