En vecka in på december

2014-12-08 | 21:41:00 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
 
Godkväll på er strålande människor! 
 
En vecka har passerat sedan jag skrev här senast. En vecka fylld med vissa obetydliga ting och olika händelser jag hade tänkt redogöra för nedan. 
 
För det första är det galet, som alltid, hur fort tiden springer iväg. Att det redan var fjärde advent igår och att Musikhjälpen börjar nu ikväll (SÅÅÅ TAGGAD!). Knas gånger tusen. 
 
Gått i skolan som vanligt folk i veckan. 
Kollat på The Shining på engelskan och även haft engelska nationella. Dans på idrotter och på retoriken höll jag hyllningstal om Malin, gick najs! 
 
Helgen har varit grym! Fredagskvällen tillbringades hos Christian (tränare) med fotbollslaget på taco & Idolkväll! Riktigt kul med bästa laget! 
Lördagens händelser var det heller inget fel på. Tog bussen in halv två till skolan (på en lördag liksom?) för att fota med tjejerna i fotostudion. Slutade med att vi hade knäppt upp mot 1780 bilder på 4 timmar... Värst var att vi inte lyckades få en enda bild där alla åtta såg normala & bra ut. Haha vi är kaos. 
Tog bussen klockan sex hem till Cornelia då vi fixade tacos och hade en redigt mysig kväll! Övernattade där med till igår då. Blev lite just dance innan jag begav mig hem igen för att möta pluggandet & packandet till pappi. 
 
Dagens måndag har vart chilledill. Sovmorgon, historia, engelska & stannade kvar i skolan med Michaela för lite fix med bilder. & plugg ikväll, lamt. 
 
NU LADDAR JAG FÖR MUSIKHJÄLPEN!
 
Men tja Pumba. Bongo! Yoo!

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback