Fredagskväll i december, dagen före lucia.

2014-12-13 | 00:47:15 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
En fika med sis, fika med Mammi, lussekonsert. 
Trött, retoriklektion, kvällens gos. 


Nu kan jag äntligen pusta ut efter inlämningen av Rwanda uppsatsen på historien, som jag iochförsig skickade in efter idrottslektionen idag. That doesn't matter, it's done anyway. 
Har liksom bara ett matteprov på torsdag kvar och säkert några övriga små uppgifter, sen är jag fri & redo för jullov! Har inte ens alla lektioner nästa veckan, så skönt! 

Idag är det fredagen den 12 december och nix, kollade aldrig på skolans lucia då jag prioriterade sovmorgonen, haha. Men hade idrott och en riktigt trevlig och mysig retoriklektion. 

Under kvällen har jag käkat riktigt gott, tittat på Maze runner (grym film!) med Alva & Klara då vi käkade massa gott. Lussekatter & choklad, känner mig uppblåst! Men såå gott! 

Hänt under veckan - Skola, plugg, på tiden att skolkatalogen fanns i brevlådan, tittat på lussekonsert, fikat, tittat på när laget tränat eftersom jag icke får träna igen... Det suger så jävla hårt men måsta tydligen upp ytterligare i vikt för att hålla mig där och inte riskera att gå ner när jag tränar, vilket jag gjort. Jag äter ju, men min kropp behöver en himla massa mat när jag tränar också. Därför har jag ätit lussekatt och massa choklad, som vanligt folk gör en fredagskväll. 

Godnatt! Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback