Julavslutningar & mina friendoz är näst bäst

2014-12-22 | 01:56:42 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Känner väl lite såhär att det är dags för lite bloggning i dessa icke snöiga juletider. Varit lite slö med uppdateringen under den senaste tiden, vilket inte är någon överraskning direkt. Jag har ett liv, okej? 

Måste också bara nämna att vår julgran hos pappa må vara Sveriges snedaste (haha nejdå inte alls mitt fel..) men tjusig är den allt! 

Fick jullov i fredags som invigdes av skolans julavslutning då några musiklärare & andra spelade och uppträdde jullåtar i Bergmansalen där hela skolan var samlade = smockfullt
Efter drygt en timme ungefär började jullovet, jag tog bussen och kom hem vid ett då Malin redan var hemma eftersom deras lilla avslutning slutade någon timme tidigare.


Under eftermiddagen gick jag & Malin hem till Palm där Caisa & Iziz också höll hus. Lirade lite guitarr hero (som den expert jag är, skämt åsido, jag suger) och körde julklappsleken. Riktigt skoj med underbart folk! 
Sen klockan sex mötte jag & Malin upp några friendoz och gick hem till Alva & Klara där vi övernattade, hade taco-kväll, julklappslek där med! Grymt skoj kväll med friendozen! 


Morgonen därpå (lördag) åt vi god frulle tillsammans, fast jag var dock tvungen att gå hem tidigare för att hinna fixa mig innan jag, Malin & pappa åkte ner till kusinerna (även fatet & farmor då) i Malmö för att hälsa på dem som en lite tidigare julafton. 
Hade riktigt skoj då vi spelade nåt frågespel & dansade Just dance, så kul! 

Sov verkligen ut idag (söndag) vilket gjorde att vi inte hann göra speciellt mycket innan det var dags att ta bilen hem till Getinge igen, which we did. 
Väl hemma packade jag ihop grejer för att byta hem till mamma. 

Kan det bli mysigare? 8D


Sedan framåt kvällen hade vi julavslutning med laget i klubblokalen som var riktigt skoj! Käkade gott käk (tur det inte serverades pizza denna gången så jag också kunde äta där), tävlade i olika lag då mitt lag sö på den första med vann de två andra, hoojaaa! Har jag sagt att jag älskar mitt fotbollslag? Tåls att nämna många gånger! Cuz I really do! Pussar! 

Aaaaanyway så har jag typ bara chillat, städat å grejat här ikväll och hade tänkt sussa sött nu. Nattinatti!Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback