Första jobbdagen

2014-06-16 | 22:56:19 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Kan slänga in lite halvkassa bilder på mig från senast. 

Najsigt studentfirande i Åhus för kusin David! 
Steg upp halv nio i fredags, duschade, åt frulle, packade och segade fram till tolv typ då vi först åkte till Halmstad och snabbcheckade studenderna, innan vi körde vidare ner till Kristianstad. Kom dit perfekt till när David sprang ut klockan tre och tyvärr började det regna då med. Otur. Så vi stannade inte där så länge när studenterna hoppa & skrek i sina vagnar. 

Åkte hem till dem i Åhus innan några gäster anlänt. De andra tittade fram runt fem/sex och till slut var vi alla 25 pers, nåt sånt. Riktigt trevligt att träffa släkten, har inte snackat med dem särskilt mycket innan på andra träffar. Kände mig mer social, vuxenpoäng. Jag & Malin var då yngst men inte är väl vi sådär barn tycker jag inte. Gillar inte att bli kallad barn, även om folk kanske fattar att vi inte är åtta längre så känns det ändå som att jag alltid kommer bli sedd som liten. Men om två år är det minsann vår tur, då kan jag förhoppningsvis bli kallad student och arbetslös på köpet. 
Nej men det var riktigt nice! Först var det lite snack och sånt, sen ut till utetältet där vi satt & åt god mat med gott folk. Det blev en riktigt trevlig träff o firande! 

Kom till sängs ganska sent och steg upp typ halv nio sedan på lördagsmorgonen. Åt frulle och chillade. Sedan vid tolv åkte vi in till Kristianstad & jag köpte mig ett par riktigt sköna springskor! Så nöjd! 
Körde hem igen och åt. En liten stund senare åkte vi till stället Hanna jobbar, Wanås typ. Därifrån körde vi hemåt. 

Var så trött så jag somnade i bilen, skönt så var jag piggare hos Mikael dit vi åkte. Så mysig sommarkväll det var i Halmstad! Men åt mat och tittade på VM där, najs. 
Åkte hem och Tove kom under kvällen. Hade det najs o tittade på VM, såklart.
 
I söndags sov jag till halv nio I guess och tog det chill fram till elva tiden får vi fick plocka fram grejer till brunch med syster, Tove och Madde. Så himla mysigt det var, strålande sol med. Perfekt start på söndagen! 

Efter en liten stund stack båda hem så jag solade. Men hann inte sola så länge innan Alva kom hit en stund. Cyklade ner till kiosken och jag köpte sommarlovskortet (som invigdes under kvällen), stack hem och segade typ. 

Klockan sju tog vi bussen till Falkenberg med nårra pers och där stod Hana vid hållplatsen när vi kom. Det var nämligen Hana som hade fest. Det var riktigt trevligt att träffa så mycket nya personer och det var riktigt skoj kväll! Åkte med Maria och fick skjuts hem. Blev lite VM som nedvarvning och somnade inte förrän två. 

Upp sex idag, endast fyra timmars sömn men skulle jobba idag. Så trött men dagen gick ändå bra på äldreboendet. Sen idag slutade jag lite innan fyra, cyklade hem, åt i solen, iväg till träning, hem, mat, dusch, äta jordgubbar framför VM. 

Aae sorry men fyfan så trött jag är. Jobb imorgon igen. 
Godnatt! Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback