Förstår varför jobb kallas jobb

2014-06-24 | 21:26:08 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Halloj världen! 
Haft fullt upp och därav ingen bloggning, sorry not sorry. Ja, jag klagar. 

Hade iallafall en mysig lördagskväll på midsommardagen hos pappa med Malin & pappa då. Drog ner en sväng själv o pallade jordgubbar, så gott! Ja, bor ju väldigt nära så aao. Åt gott grillat, tittade på fotboll och hade det najs. 

I söndags var det söndag då jag chillade och solade i princip hela förmiddagen. Sedan fick det bli en dusch för att sen åka in till stan för att se på bio med mamma & Malin. 
Körde in en sväng tidigare för lite andra ärenden plus hemmakväll. Jag slog faktiskt till på lite naturgodis som jag tröståt till filmen The fault in our stars. Typ första filmen jag läst boken innan. Tusan va mycket tårar. En utav de bästa filmerna jag sett. 
Träffade även Sara innan som fick med hennes kompisar, av en slump hade vi lyckats boka platser bredvid varandra så det blev ett gott gäng! 
Åkte hem, lite VM och sedan sängen. 

Både igår och idag har jag jobbat hela dagarna fram till fyra. 
Igår cyklade jag hem till Alva & klara en sväng och pallade 10 liter jordgubbar. Stannade där ett tag innan jag cyklade hem igen till grillat. Så gott! Sedan VM och sova. 

Idag under senare eftermiddagen och kvällen har jag legat här i soffan, glott på once upon a time, orange is the new black, youtubers och VM. 
Blir så förbaskat trött när jag jobbar. Ärligt upplever jag inte detta särskilt najs eller så, är ganska down. Så jag behöver verkligen min lugna egentid på kvällarna. Nej jag är inte i balans, som jag nämnt känns det tufft men jag får bita ihop. Får tänka på pengarna och längta tills det är över, först DÅ tar jag sommarlov. Sen två/tre dagar efter jobbet slutat ska vi bila en rutt neråt till bla. Tyskland, Amsterdam, Paris, Tyskland o så stannar vi lite överallt. Ska bli så grymt kul! 

Meeeeen får snart lägga mig igen för så trött jag var idag . Gosh. 

Jag midsommar, nya skor, sola, fake, mys ikväll. 
Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback