Sängliggande sjukling, detta suger.

2014-06-11 | 15:17:33 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
En rätt sömnlös natt, eller vaknade och hade så ont i huvudet så jag nästan dog men orkade inte gå upp för att ta en tablett förrän efter typ 25 minuter. Sen somnade jag äntligen om och vaknade lite hängig, men ville ändå hänga med och titta på getingeskolans avslutning. Så jag tog en dusch, åt frukost och cyklade ner dit. 

Avslutningen var ganska lik vår förra året, fick även lite flashback. För ett år sedan, fatta mycket som hänt med mig sedan dess. Mycket som hänt i huvud taget. Shit va knas det känns när jag jämför nu liksom. Fan vad jag utvecklats ändå, inom många olika plan. Jajaja, det har väl alla, förändrats under ett år. Men ändå. 

När sermonin var klart i idrottshallen så spöregnar det när vi gick ut. Jag & malin valde att cykla hem och var då genomblöta när vi kom hem. Bytte om till mys, gjorde kaffe och tittade på Faking it. Därefter la jag mig i sängen och vilade. Här ligger jag fortfarande och lär göra det fram till imorgon bitti. Mår inte särskilt bra med förkylningen direkt. Uppenbart att jag ska bli sjukt nu liksom, avslutningar osv. Kunde inte hänga med till Tove nu och kommer inte kunna träna ikväll heller. Fuck detta suger. 

Hoppas ni har en betydligt bättre onsdag än jag! Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback