Sommarfrukostar in my ♥

2014-06-27 | 20:46:00 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Frukost på sommaren är något av det bästa jag vet. Att vakna & sega en liten stund innan man går till köket och gör iordning frullen, ut och sätta sig i solen och njuta av lugnet i någon timme. Sen sola, såvidare den svenska sommaren inte jävlas. Underbart!
 
Hej på er! 
Det är fredag, det är kväll och det är äntligen helg! Lättnad, förstår ni hur skönt det känns? Sedan har jag endast en vecka kvar att jobba. Än är redan två tredjedelar fixade, så gött. Fast vissa gamlingar är redigt goa må jag säga! Ska ändå bli skönt med ledigt sen och vila lite. 
 
Ne men idag har väl inget speciellt hänt. Jobbat fram till fyra, cyklade hem, käkade & solade i 15 minuter tills molnen dominerade. En kort joggingrunda innan min smutsiga kropp hoppade in i duschen. Började näst intill likna en apa, så skönt med rakade ben! 
I skrivande stund är jag mitt uppe i att överföra massvis med bilder från både paddan & minneskortet till datorn. Sortera lite bilder, behövs det med. 
Annars har jag en lugn fredagskväll med mys in tha soffa.
 
 
De senaste dagarna har vart ganska lama. Onsdag - Jobb, slöa hemma, glo på Once upon a time (jag diggar't!) och sova. Likaså på torsdagen - Jobb, cykla & handla, slöa hemma, glo på tv och sedan sova. Same shit. 
 
He det gott!
 

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback