Sommarlov!

2014-06-13 | 00:45:44 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Jag har gått ut första året i gymnasiet och har endast två år kvar. Som jag alltid känner, vart har dagarna tagit vägen? Året har gått så skrämmande fort, ett blink och här står jag med ett helt sommarlov framför mig. Att hela ettan redan passerat är ju helt knas. Minns första skoldagen som igår ärligt talat. Så spänd man var, situationerna som numera är vardag. Det är så stört. 

För ett år sedan gick jag ut nian och kan inte låta bli att tänka & jämföra med då och nu. Tänk så mycket jag växt som person under detta året. Jag har lärt mig att äta mat. Seriöst så är det en av mina största framsteg. För ett år sedan var min anorexi som värst för andra gången, alltså ett bakslag. Jag har kommit så himla långt med ätstörningen, well den är kvar men kämpar för att bli frisk någon gång i framtiden. Tar så lång tid dock. Jobbigt. 
Sedan har jag blivit mer självständig och en säkrare person. Även gladare. 

Sedan att inte längre träffa den gamla klassen man hade umgåtts med i fyra år känns väl sådär, helt ok. Visst saknar jag vissa personer som in i helvete men är ändå fine med hur det nya läget blivit. Hamnat i en fin klass med gott folk men på något sätt har jag inte varit mig själv. Eller kanske för jag inte vet vem jag är än, vet inte riktigt vad det är. Upplevs nog som tyst I guess, fast jag har liksom inte varit sån innan. Nåja. Kan tyvärr inte påstå att ettan varit toppen alla dagar direkt. Haft det jävligt tufft privat och därmed stolt att jag ens klarat av skolan i huvud taget. Ett bevis på att jag är starkare än för ett år sedan. 

Nu väntar ett sommarlov där jag hinner lägga ner tid på mitt eget mående. Under skolperioden har jag inte haft tid, ork eller motivation att ta hand om mig själv. Känts som att de grå dagarna vart den andra lik i perioder. 
Så likt som förra sommarlovet ska jag kämpa kämpa kämpa! Ska även jobba det tre första veckorna, resa, umgås med gott folk, chilla, sola, bada, sega och äta! Nu har jag tid för allt jag knappt har tid för annars. Dock har jag ett stort problem med att koppla av, blir alltid så nedrans rastlös. Det suger, annars är jag ganska väldigt glad & lättad inför ledigheten! Avslutningen i skolan, inte så mycket firande som andra år. Fast det är ju klart, studenten är ju imorgon så firandet fokuseras ju på dem. 
Vaknade ganska sent så fick skynda på imorse och kom till skolan typ halv nio. Klockan nio samlades foto & film och önskade glad sommar. Vid tio höll musiklärarna några få sommarlåtar varav allsång från oss ettor. Sen fick vi sommarlov! 
Snart tog jag & Malin bussen hem, köpte jordgubbar, gick hem och käkade upp dem. 
Sedan blev det time för en powernap. Jag som inte kände mig 100 kry så det var gött. Men var tvungen att städa och fixa inför kvällen. 

Vid sextiden kom Sara med lammkotletterna som vi grillade och en liten stund senare kom Adina och Malin med glatt humör. Ännu lite senare kom även Alva och Klara. Blev en riktigt trevlig och mysig kväll, så kul att träffa dem igen! 
Sen blev det upptagning inför VM med jordgubbar. Dock skulle Adina & Malin med bussen hem sen men fotbollskvällen fortsatte såklart. Åh så glad jag är att VM börjat! 
Lite senare drog Alva, klara och Sara också hem men då fick vi besök av Tove istället. Vilket var ett bra sällskap det med, haha. 

Riktigt gosig dag, nu har jag sommarlov! Imorgon blir det iväg till kusins student, ska bli så kul! Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback