Vinst 3-2 mot Astrio!

2014-06-20 | 00:54:46 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Verkligen förlåt för bloggningen men jag har ingen ork kvar då jag jobbar, spelar fotboll och lever. Dock lever jag inte särskilt glamoröst just nu, mår heller inte helt prima så lägger hellre energi på mig själv. 
Just dagen idag har inte vart så bra. Eller aa, först uppe som icke tuppen klockan sex som vanligt dådå. Fett trist på jobbet, usch asså det suger! Plus tröttheten på det, och depp. Ae men hade en låg dag, likt som andra dar. 

Sedan stress hem och äta innan vi åkte iväg till den sista seriematchen som spelades mot Astrio på hemmaplan. Jävlar vilket spöregn och hagel det kom då vi värmde upp, sedan blev vädret ändå helt ok under matchens gång. Vilken match, visst hade vi några få studier då vi tappade det lite men annars så var vi grymma hela matchen. SÅ stolt över laget! Vann med 3-2 & jag blev målskytt för det sista målet. Det var så konstigt, jag blev inte ens glad. Kan väl erkänna att det var ett hyfsat snyggt skott fast nja, kändes typ bara jaha. Vet inte varför jag bara fokuserade på mina tabbar, as usual. Men laget blev iallafall glada så det var väl tur det. 

Inte varit på gott humör ikväll inte. Även fast jag äntligen fick tid till att titta på VM match. Asså vet inte, nere idag helt enkelt. Får försöka rycka upp mig över natten för imorgon är det midsommar & jag är ledig från jobbet! Typ glädje. 


Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback