Påsklovet

2015-04-10 | 23:13:47 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Vad är grejen med mig och den usla bloggningen på senaste egentligen? Irriterande att jag i varje inlägg börjar med just detta, naee jag får skärpa mig. 

Jag har påsklov och livet går. 
Lördagen för en vecka sedan - Påskafton med god mat på laxbutiken o hemma. 
Söndagen - Åkte först ner till Våxtorp o blev bjuden på lunch. Sedan vidare till mormors utställning i Hässleholm & sen till Åhus där moster, kusiner, mormor m.fl. höll hus. Åt gott och hade en riktigt trevlig påskdag! 
Måndag annandag påsk - Hängde med och kollade på träningsmatchen mot Vinberg som vi tyvärr förlorade, men vi spelade faktist bra! 
Tisdagen - Reunion med Malin & Adina i stan. Satt länge på Robert's och bara snackade. Fina människor! Löpning på berget senare på kvällen, redigt gött. 
Onsdagen - Roadtrip till Gekås med Pernilla & chauffören Sara. Jättetrevlig dag det! 
Torsdagen igår - Möte på rödis på morgonen, gick bra. Skulle egentligen hämtat ut våra nya träningsoveraller på Team Sportia också men det var tydligen stängt pga ombygge eller nåt, så det sket ju sig. Åkte hem istället och sedan var det premiärträning på riktigt gräs på kvällen. Så himla underbart! 
Efter träningen drog vi hem till Palm med Tove också. Spelade spel och hade det najs! 
Friday today - Kom på att jag inte pluggat så mycket på lovet som planerat, skrev några rader och det fick duga. Drog till mamma en liten stund och på tillbakavägen mötte jag Malin & Alva så jag hängde på deras promenix. Trevligt trevligt! 
Haft en lugn kväll för så trött jag är! Galet. 

Laaaaaaaax | Schyssta sis | Spelkväll | Man måste ju unna sig | Go Vapnö IF 


Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback