Sista lovveckan

2015-08-27 | 23:12:14 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Fredag 7 augusti - Go solig morgon och jag fick idén att åka till stranden. Bara det att det blev molnigt så fort jag och mamma kom dit så stannade inte där särskilt länge. 
Framåt kvällen åkte jag in till stan med Cassie & Connen då vi hade picknick i parken. Sedan träffade vi på lite fler folk och stos utanför Eric Saades konsert. Stannade kvar en stund efteråt i hopp om att åtminstone se honom, vilket vi gjorde. I en bil. Aaop. Sedan blev det hemfärd. 

Lördag 8 augusti - Städdag. Städade typ hela huset och bakade lite gott. Framåt kvällen kom några hem till oss innan vi åkte vidare till stan för att gå ut, vilket var redigt roligt! Söndag 9 augusti - Trötta jag solade en del under dagen. Sedan på eftermiddagen tittade jag på när laget spelade match. 

Måndag 10 augusti - Var uppe och hoppade i tid för att besöka Liseberg! Jag, Cassie, Matilda, Cornelia och chauffören Michaela körde upp och var där hela dagen tills det stängde. Åkte en hel del karuseller och så var det Lotta på Liseberg under kvällen, kul! Tisdag 11 augusti - Göteborg även denna dag fast med annat sällskap. Tog tåget upp med syster, Alva & Klara på eftermiddagen. Gick runt, käkade sushi, tittade på Timbuktu och lite annat, tog tåget hem sent. Riktigt bra dag! 

Onsdag 12 augusti - Tog en hyfsad kort tripp in till stan på förmiddagen och resten av dagen spenderades hemma med syster. Chill. Övningskörde lite också. Torsdag 13 augusti - Solning, Roadtrip till stranden och Slöing sia glass med Sara. På kvällen kollade jag på träningen och grät över att jag inte får träna fotboll. Som vanligt.  

Fredag 14 augusti - Solade ett bra tag, städade, lagade mat, bakade kaka som vi bjöd på till kvällens lilla kräftskiva vi hade anordnat. Riktigt mysigt! 

Lördag 15 augusti - Tittade på lagets match som dem vann med 3-1, stolt över dem! Sedan hade jag en lugn eftermiddag innan jag åkte in till stan på förfest med fina vänner innan vi gick ut. Jag hade det kul iallafall! Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback