Dagar i juli

2015-08-21 | 23:29:11 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Halloj! 

Vill notera att inlägget är skrivet på lovet (28/7), publicerar det nu bara. 

Nu är det så galet längesen jag bloggade igen, fastän jag har sommarlov och gör inte särskilt mycket. Prioriterat att fixa klart bilderna och inläggen under England resan, vilket jag är klar med nu. Hah långsam. 
Vill ha koll på mitt liv så här får ni det också. Kul. 

Tisdag 21 juli - Kom hem från resan på natten mellan måndagen & tisdagen, såå skönt att sova i sin egen säng! Åkte till Adina på kvällen där även Cornelia höll hus, mys!
Onsdag 22 juli - Chill dag, handlade, bytte hem till pappa.
Torsdag 23 juli - Tog det lugnt hemma bara, sen på eftermiddagen åkte jag till stan för att träffa saknade Alicia. Hem till henne på kvällen, gos! 
Fredag 24 juli - Pappas 54årsdag! Chill hemma, fika i stan och fint väder på det! Sedan under kvällen träffade vi Maria, Sofia och Alicia i stan där The royal concept spelade. Kollade även på bio, Paper towns. Åh grym kväll! Lördag 25 juli - Gjorde väl inget vettigt fram till eftermiddagen då vi åkte till Adina där vi åt och fixade oss lite fina sådär till artonårsfest för Jojjo. Så tog bussen hem till henne och kvällen blev kul! 
Söndag 26 juli - Ingen höjdardag, bakis as hell. Framåt kvällen tog vi oss hem till Adina en stund men sov hemma. 
Måndag 27 juli - Ingen vettig dag vad jag minns, dagen bara gick. Såg säkert på Downton Abbey halva dagen.  
Tisdag 28 juli - Åkte in till stan och tog en fika med Alicia, så mys! Strosade runt tills affärerna stängde. Så då hämtade pappa mig i stan och vi åkte till träningen som jag satt och kollade på. Första träningen efter sommaruppehållet, och jag fick inte vara med. Den här jävla ätstörningen tar död på mig.Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback