De sista dagarna i juli månad

2015-08-22 | 23:40:15 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Onsdag 29 juli - Sov länge för att ladda batterierna inför nattens Harry Potter marathon hos Klara! Jag & Malin åkte upp på eftermiddagen och mötte Klara vid Kungsmässan då vi handlade en del gottgott. När vi kom hem till henne startade vi första filmen (17:15) och så var vi igång! 

Torsdag 30 juli - Det blev ett evigt tittande fram till halv tolv (på förmiddagen då), om jag minns rätt. Klara fuskade mest och sov (typ) genom säkert nästan halva tiden. Malin slumrade till en kort stund och jag halvt också i någon minut, men jag klarade det bäst! 
Fixade god och stadig frukost innan jag & Malin tog bussen till stationen för att ta tåget till Halmstad där vi väntade i 40 otroligt dryga minuter innan vi tog bussen hem. Då käkade vi innan jag slumrade till en stund i sängen, galet gött! 
Sedan på kvällen åkte vi till fotbollsträningen och jag kollade på. Asså den frustrationen jag har över att inte få träna... Fredag 31 juli - Sista dagen på juli. Faster och kusiner kom på besök vid lunchtid då vi bjöd på lite käk, mysigt. Sen glodde jag väl på Downton Abbey hela kvällen ja. 


Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback