Första skolveckan

2015-08-29 | 11:24:12 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer

Söndag 16 augusti - Lugn dag osv. Framåt eftermiddagen åkte jag & Malin till Adinas place för att bo där, passa katterna undertiden de var i USA. Så det blev en lugn bra kväll med sis och Hungergames.Måndag 17 augusti - Sista dagen på lovet. Solade väl en stor del. Handlade lite mat, åkte hem till cas där vi solade och badade i hennes pool. Framåt kvällen åkte alla vi som var där (jag, syster, Cassie, Cornelia och Michaela) till Adinas place och hade en mysig taco-kväll och Idol. En bra dag och kväll! Tisdag 18 augusti - Första skoldagen av mitt sista år på gymnasiet. Samlades först i bergman innan klassen samlades i fotosalen där vi mest bara gick igenom papper och shit. Efter maten spelade vi minigolf med klassen, halvkul. Ledig varje måndag btw, chiiiiiiiiiiill. Grymt schema. När vi hade slutat drog jag och några kompisar till picassoparken och åt glass. Somrigt. Onsdag 19 augusti - Skulle bygga lådkameror av skokartonger vilket gick sämst för min grupp. Inget kul alls för det fungerade inte med lådan vi valde, såå det sög en smula. 
Efter skolan tog jag, Cassie, Michaela, Cornelia och Maria tåget till Varberg där vi spelade minigolf (jag vann!), gick runt och åt froyo. Dröm! Jättebra eftermiddag! 
På kvällen hade jag & malin en mysig Fotbollskväll framför tvn.Torsdag 20 augusti - Världens bästa finaste Demi Lovato fyllde 23 år! 
I skolan fixade bl.a. jag ett fotoalbum till fotomarabilderna, ojämnt men "charmigt". Ganska fult faktiskt. Efter skolan åkte vi till möllegård och åt glass och en mysig hemmakväll med sis på det. Fredag 21 augusti - Utflykt med alla fotoelever till Tylösand. Lite aktiviteter och annat. Rätt segt i slutet faktiskt dock. 
Efteråt körde Michaela oss (Michaela, jag & Cassie) hem till Adinas place där vi bakade kladdkaka till oss men även en till Adina, hoppas hon blev glad! Det var nämligen sista dagen där så senare på kvällen hämtade pappa mig & Malin så kom vi hem. Blev en lugn hemmakväll. Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback