Mysiga sommarstugan

2015-08-22 | 23:43:49 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Lördag 1 augusti - Dödaste dagen ever. Var hemma och gjorde typ ingenting, för tråkig dag. 

Söndag 2 augusti - Solade i det efterlängtade sommarvädret och passade även på att fota mig själv lite. Bytte hem till mammi framåt eftermiddagen och på kvällen bakade jag en klassisk morotskaka för första gången på typ länge. Och ja, jag åt. Och ja, den var galet god. Spelade bort oron med kortspel på kvällen. 

Måndag 3 augusti - En tur till tandläkaren innan jag gick till Toves barnkalas, haha. Hon fyllde sjutton, sista året som barn dvs. Sedan på kvällen åkte jag, malin & mor till sommarstugan och träffade på lite folk. Gott käk och hade det mysigt runt en liten brasa vid sjön sent på kvällen. 


Tisdag 4 augusti - Chill i stugan, så fint väder! Sola & bada. På kvällen åkte vi till Lursjöbaden och åt käk, mysig kväll. 

Onsdag 5 augusti - Allt folk i stugan drog iväg åt varsina håll och kvar blev jag och Malin. Mysigt med bara syster! Solade en stund innan mormor anlände en stund till eftermiddagsfikat med tre av hennes vänninor. Trevligt. 
Senare rodde jag och Malin till stora Lindön där vi solade, badade, grillade och hade en äkta sommarkväll. Så himla mysigt! Blev ett Kvällsdopp när vi hade rott tillbaka följt med kortspel i stugan och snack.

Torsdag 6 augusti - Fin morgon med najs frulle och najs sällskap. Solade väl fram till lunchtid då mamma & Mikael kom med mat. Fiskar, räkor och annat gott å blandat, bästa! En liten mini kräftskiva utan kräftor. Senare åkte vi hemåt för att hinna till fotbollsträningen på kvällen som jag dock inte var med på utan tittade bara på. Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback