Sista veckan i augusti

2015-08-31 | 18:21:31 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Lördag 22 augusti - Hemmadag! Gjorde inget speciellt typ. 
Söndag 23 augusti - Lite solning på förmiddagen. På eftermiddagen var jag hos Adina, mys! Sedan kollade jag på fotbollsträningen och hade en lugn hemmakväll. Måndag 24 augusti - Är ju ledig varje måndag så jag hängde med mamma till hennes jobb och fixade en sak. Sedan lunchade vi i stan och fick även skjuts hem. Chill. 
Tisdag 25 augusti - Vanlig skoldag. Kollade på lagets match på kvällen som inte gick vår väg. Onsdag 26 augusti - Kort skoldag. Planen var att sova när jag kom hem men då såg jag FRIDAs tävling för möjligheten att träffa Demi i Stockholm om typ två v. Fokuserade på tävlingen hela kvällen. 

Torsdag 27 augusti - Ni fick inte se en koncentrerad Savannah i skolan direkt, helt uppe i tävlingen. Samtidigt som jag är galet glad att Demi ska till Sverige och jag kan delta i tävlingen är jag också deppig eftersom chansen är relativt liten då jag gissar på att de bara kommer dra lott om de fem vinnarna. Cassie förstår mig tack o lov. 

Fredag 28 augusti - inställda lektioner = ledig. Tog sovmorgon, gick till mamma för att fixa lite med bilder och annat. Tillbaka till pappa på eftermiddagen och på kvällen gick vi till Palm för lite krök. Trevligt!
 
Lördag 29 augusti - Glodde på Downton Abbey en hel del, vilket jag gjort mycket under lovet och efter. På eftermiddagen åkte jag hem till Cassie, sen på kvällen åkte vi till Cornelia där Maria också var. En riktigt mysig lördagskväll! 

Söndag 30 augusti - Grejade i trädgården, tittade på sista avsnittet av Downton så nu är jag ikapp, städade och packade grejerna för bytte hem till mamma på eftermiddagen. Övningskörde en del också och sedan på kvällen blev det myskväll framför tvn då vi kollade på Insidan ut. 

Måndag 31 augusti - Sista augusti! Imorgon är det september och höstvädret har redan anlänt. Kan ändå tycka det är skönt att strunta i sommarhetsen nu och bara mysa inne istället, vilket jag gjort idag. 
Vaknade halv fem av Pumba så jag gjorde honom sällskap stället för att somna om. Kollade lite vma grejer och annat, åt för jag var hungrig. Sedan somnade jag om halv nio till typ 10:15. Ytterst intressant ja, så det känns som att denna dagen varit riktigt lång, vilket bara är bra. 
Testade en massa höstoutfits precis & nu ligger jag i min säng med tända ljus omkring mig, mysig musik och en gosig Pumba. En dag som denna behövde jag, är inte alls på topp. Känt mig extra svag och ömtålig på sistone och jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att saker ska bli bättre. Inte just nu iallafall och det kanske får vara så ett tag. Jag måste stå ut. 

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback