Min utvärdering av 2015 (jan-maj) del1

2015-12-30 | 12:49:00 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Hejsan! 
Tänkte ta tag i den åriga resumén om hur mitt år varit, för min egen skull. Ärligt talat så har bloggen endast varit för min egen skull hela året skulle jag nog säga. Min uppdatering har varit usel emellanåt, speciellt i höst. Varför? Jo, för lite olika anledningar. I'm a busy woman ok. 
 
Mitt 2015 har som alla andra år varit väldigt blandat. Väldigt väldigt upp och ned skulle jag vilja påstå. Väldigt upp och ned. Både bra och dåligt. Detta året har jag varit med om otroliga lyckorus samt otrolig ångest. Det är så mitt liv är så det är bara att kämpa på. 
Fast om jag ska jämföra med mina senaste år (2012, 2013 & 2014) har mitt "vardagsliv" blivit betydligt roligare eftersom jag lärt känna mycket nytt folk och hittar på fler roliga saker och händelser på min fria tid. Jag har rest mycket iår, blivit myndig, skaffat nya glasögon tre gånger, jag kör bil, träffat min absolut största förebild som bidrog till den bästa dagen hittills. Ett riktigt händelserikt år. 
 
 
Januari
 
Första dagen på året spenderades uppe i Hudiksvall med några i släkten. Trevligt & kul att träffa dem igen eftersom dem bor så långt ifrån. 
De fortsatta dagarna på jullovet spenderades tillsammans med vänner, andra dagar hemma med välbekanta tankar. 
 
Skolan började igen och minns att jag kände mig allt mer trött hela tiden. 
Hade massvis med möten på röda villan och bestämde att jag skulle gå på dagvård under 6 veckor för behandling mot ätstörningen. Detta bestämdes väldigt fort då jag började redan i mitten av januari. Alltså gick jag på dagvård under andra halvan av januari, hela dagar måndag-torsdag. Sov hemma, gick i skolan på fredagarna och var ledig på helgerna. Åt mat, samtalade, vilade, lärde mig väldigt mycket av de andra m.m. En väldig omställning mot min vanliga vardag och arbetade med mig själv otroligt intensivt. Fann dem två första veckorna väldigt jobbiga. Framförallt de första dagarna eftersom det blev en stor omställning med mycket ångest. 
Utöver ökad matmängd hade jag fortsatt träningsförbud, därav åskådare på fotbollsträningar och en ledsen Savannah. 
 
Mina vänner hjälpte mig massvis! Hade även Demi med mig såklart! Sen Lovatic day (28 jan) glömmer man bara inte! 
 
Februari 
 
Fortsatt dagvård under precis hela månaden. Typ så ja. Minns första fotbollsträningen på två månader, asså den känslan! 
Saknade vännerna (då jag inte träffade dem under skoltid) så då vi sågs lös verkligen upp dagarna! Så mysigt! & triper till Smurfen. 
Rebecca var hos mig helgen på lovet och detta var första gången vi träffades, bästa! Var även på teater i Göteborg samma helg, ingen lugn stund det sportlovet eftersom jag fortfarande gick på dagvården då. 
Skaffade även nya glasögon och åt en semla, höhö typ så ja. 
 
Mars 
 
Justins födelsedag den första! Bäste! 
Firade Connens födelsedag, umgicks med vänner, trevliga fikor, fotade, utökade träningen till 2ggr/v vilket jag blev glad för! Åkte en trip till Helsingborg med tjejerna, åh det var en riktigt bra dag det! 
Kom ikapp med skoluppgifter jag hade missat (under dagvården) så det kändes väl bra. Utvecklades ordentligt av dagvården och jag ångrar verkligen inte det trots alla motgångar med ångest, tårar, panik osv. Men lärde mig hantera ångesten, äta mer varierat och inte lika begränsat. Lärde mig så så mycket & hade plan på att fortsätta leva mer. Bara att välja en muffins istället för en macka på caféer var ett stort framsteg!
 
Jo, mars blev en ganska bra månad och våren tittade fram, därav en mer positiv Savannah. 
 
April 
 
Påsk med släkten och påsklov! Vårstädade (gillar förresten våren så så mycket), köpte fish-eye lins till mobilen som gjorde mig glad, träffade vänner en hel del, Roadtrip med Sara, spelade äntligen fotboll, gick i skolan m.m. 
Jag ser april som en trevlig "vardags"månad typ. 
 
Maj
 
Valborg firades med fiesta med fina vänner och gott folk. Många roliga stunder med vännerna. 
Sprang vårruset och överraskades av min tid, pluggade en del innan sommarlovet och hade fotomara, tränade mer, gick i Halmstads Pride parad, hade utställning och fixade klart allt i slutspurten. Sommaren var påväg och det märktes på mitt humör. Maj var typ en månad då jag mådde bättre. Var gladare helt enkelt, överlag. 
 
 
Den andra delen av året kommer, del två är påväg...
 

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback