Troye Sivan i Stockholm!

2015-12-05 | 23:52:00 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Hej världen! 
Det är vinter och julkänslorna dyker upp allt oftare & jag är så glad för det! Har riktigt mycket plugg i skolan just nu dock. Yes right, är så duktig bla bla bla. Nej, fast jo. Umgås mycket med vänner också och annat som tar tid. 
 
Fredag 27 november -  Gick i skolan som vanligt och på kvällen blev det en mysig fredagskväll hos Alicia. 
Lördag 28 november -  Det bakades lussekatter och pluggade lite.
 
 
 
Söndag 29 november -  Packade väskan under förmiddagen för redan vid halv tolv åkte jag till Cassie då vi lagade mat som vi skulle ha med oss till Stockholm. Runt tvåtiden åkte vi in till stan för att lyssna på när Malin sjöng julsånger med hennes kör. Fint! 
 
Annars gick vi bara runt på julskyltningen ett bra tag till klockan sex då vi åkte hem till Michaela där vi också sov över till måndagen. Förstår ni vilken storm som härjade utomhus? I guess so yes, då förstår ni vad jag menar med att saker bara flög runt där ute. Vi kunde ju inte gå och lägga oss eftersom grannens plåtförråd hade flugit upp & ned och landat en meter ifrån fönstret där vi skulle sova. Vi fick då byta rum för tänk om plåten skulle blåst på fönstret mitt i natten. Slutade med att vi satt uppe mitt i natten och spelade UNO. Egentligen hade vi behövt sova, Men men. Det var faktiskt lite kul ändå. 
 
Måndag 30 november -  Vi alla var tvungna att stiga upp tidigt eftersom mitt & Cassies tåg gick klockan tio från Hässleholm. Varför vi åkte därifrån, jo för det var smidigast plus billigast. Så allihopa följde med och släppte av oss på stationen. Åkte tåg och kom fram till Stockholm halv tre, typ. Vi hade tur att vårt tåg varken var sent eller inställt. Tack tack. 
Nästan direkt när vi kom tog vi t-banan till Hornstull, stället där Troye hade sin konsert. Så vi ställde oss i kön halv fyra och jag var fortfarande ovetande om att jag också skulle gå för egentligen hade jag ingen biljett. Vi köade i tre timmar OCH JAG HAR MED SÄKERHET ALDRIG FRYST SÅ MYCKET SOM I KÖN. Det var så galet kallt! Väl när vi blev insläppta och skulle visa biljetterna undrade jag bara om jag kunde vänta någonstans under konserten. Han bah "så du har ingen biljett? Men det skulle vi kunna fixa" så köpte jag en där. TROYE VAR ASGRYM! På riktigt! Inte bättre än Demi då, för det går inte. Men det var så himla värt den otroligt kalla väntan! 
Efter konserten åkte vi till centralen och vidare till Knivsta för att hälsa på Becca. Kom dit halv elva typ? Åt, bäddade ner oss och snackade väldigt länge vilket gjorde att vi inte sov särskilt länge. Men det var en månad sedan jag träffade Becca senast så vi hade en hel del att prata om. 
 
 
Tisdag 1 december -  Segade oss upp vid sex typ. Fixade oss, åt och kollade på julkalendern som jag har blandade åsikter om. Jag har ingen problem med att dem lär ut (även fast jag förstår om yngre barn tycker det är tradigt) men den ger ingen julkänsla. Det gjorde inte förra årets julkalender heller och enligt mig är det prio ett. Hur svårt kan det vara att slänga in lite snö och den mysiga stämningen? Tusen år till julafton är ett bra barnprogram men ingen julkalender. Well, enough med julkalendern. 
Jag och Cassie tog tåget halv åtta typ till Stockholm och gick till Bengans och ställde oss i den lilla kön klockan 09:37. Galet att vi var nr 8 & 9 i kön, till Troyes signering då som var klockan 17:00. Så nu var det dags att frysa igen ja. Dessa timmar gick fortfarande än vad jag först trodde. Gick en sväng och köpte strumpor till mig och en halsduk, satt på espresso house lite också när vi inte stod där ute och köade. Sedan började det närma sig och vi var så så taggade! Träffade honom och det var så värt väntan för gah så fin han är! Cassie freakade ut en aning mer än mig kan jag säga. Åh är så himla glad för hennes skull och att jag följde med! 
 
Efteråt gick vi till stationen och satt på ett fik en stund innan tåget gick halv nio. Jag sov på tåget hem, inte så ovanligt hehe. Sedan hämtade pappa oss på stationen i Göteborg halv tolv. Åkte hem och la mig det första jag gjorde o somnade halv tre typ. 
 

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback