Ännu en vecka

2015-02-17 | 23:55:28 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Hallå där! 

Tidan far iväg i en väldig fart, kändes som jag påbörjade dagvården för inte alls längesen. Men så bah poff, fyra vacker och två dagar har redan passerat. Galet knas. Nu har jag ju bra denna och nästa vecka kvar, dvs sex dagar. Gud asså. 
Men det flyter väl på, får äntligen träna fotboll en gång i v så visst har dagvården hjälp. Kan inte påstå att jag är helt återställd men kämpar som en galning, det ska gå!

Whatever, kan heller inte påstå att det hänt så mycket intressant sedan senast jag skrev, på drygt en v. 
Eller förra veckan fikade jag med en kompis en dag, åt en semla en annan dag (poäng till mig!), var i skolan i fredags med idrott & retorik. 
Senare på fredagskvällen var jag hos en kompis med ett gäng. Blev en chill hemmakväll på lördagen. 
Bytte till mamma i söndags då mormor även var där. Sen både gårdagen och idag har det inte hänt nåt särskilt utöver just dagvården och så. 

Hann gå en sväng på stan innan jag åkte hem idag och så sa en tjej "Kan man inte äta kläder?" till sin mamma. Haha så skön! 

Ae men dör så trött jag är nu. Jag får inget sportlov jag inte, fast har sovmorgon justimorgon. Gött. 

Godnatt!

Mitt liv pretty much 

Helg med allt för bra vänner

2015-02-09 | 00:05:45 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Men hej döda blogg. Pallar inte att jag börjar varje inlägg med att uppmärksamma min kassa uppdatering, but that's true. 
Jag har blivit usel på det där med att blogga, inte av tidsbrist eller så. Jag har tid men prioriterar annat för tillfället, har fullt upp med att ta hand om mig själv och försöka må bättre. Men äh nu ska jag inte vara den som är den, jag har faktiskt haft för mig en del roligheter också! 

Jag har nu gått tre veckor på dagvård, dvs redan halva tiden. Måste säga att det går ganska hyfsat faktiskt, jag mår skit emellanåt vilket betyder att det är som det ska. Det är inte konstigt att måendet varierar, jag måste som sagt möta ångesten för att övervinna den. Enkelt. Pffft enkelt är det då fan inte, men det går. Det ska gå. 
Har en oro över viss mat osv som jag själv är medveten om att jag förvrängt och så, sen provoceras jag över vissa andra saker som jag fortfarande blir så irriterad över. Jag menar, ett exempel kan vara att jag förstår ju att jag inte går upp tre kg om jag äter lite choklad. Men jag förstår inte varför jag inte får träna iallafall en gång i veckan? Nu liksom, serri. 
MEN ska kanske säga fått, fram till nästa vecka då jag får träna fotboll en gång i veckan. Så ska träna på torsdag för första gången på typ två månader, snacka om taggad eller! ÄNTLIGEN! 

Hur går det med min skolsituation då? Klarade matteprovet och har haft mitt tal. Känns lite halvt att missa en del annat, men jag är ändå ganska säker på att det fixar sig med allt, det fixar jag. För jag är bra. 


Haft en för bra helg asså! 
Direkt efter skolan i fredags (efter idrotten och en bra retoriklektion) tog jag tåget mot min bae aka Klara i Kungsbacka. Drog hem till henne och åt lite snabbt innan vi åkte till stallet. Sen hade vi en bortskämt bra kväll med massa gott och glodde på Mockingjay.

Stallet & myskväll! 

 
Lördagen var lika bra den. Upp hyfsat tidigt o iväg till stallet. Sen åkte vi till Kba för att äta brunch, vilket satt hur bra som helst och rullade därifrån. Dröm. 
Strosade runt lite innan vi åkte hem igen och iväg till stallet en ytterligare gång då jag fotade lite också. 
Riktigt mys å träffa min efterlängtade smurf igen, hon får ha det så bra på skidsemestern i Italien nu, dit hon då åkte senare under dagen. Bae. 

Brunch på Sallys

Framåt eftermiddagen tog jag tåget till Halmstad och buss vidare till Harplinge. Myskväll hos Cassie med självaste Cassie, Michaela och Maria då melodifestivalen & film stod på schemat. Bästaste knasbollar, så mys! 

Sen söndagen idag fixade vi en överdrivet god brunch med massvis av nyinskaffade frukter och gott. Mat är så gott! 
Vi pluggade faktiskt också, tro det eller ej men vi blev typ klara till en redovisning på ons. 

Överdrivet gott.

Här hemma den här söndagseftermiddag & kväll har jag tagit det lugnt, sovit, glott på tv och ätit. Typical Sunday. 
Tänkte försöka sussa snart för att orka dagen imorgon med ytterligare utmaningar osv osv osv. Pussen!