Två veckors dagvård

2015-01-31 | 12:27:06 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer

Tjenare vänner! 

Ursäktar för min kassa uppdatering, livet har gått emellan här. Redan gått 2 veckor sedan senast, två veckor på dagvården. 
Det fungerar bra, jag äter och utmanar mig och jobbar med mig själv intensivt, vilket är rätt tufft också såklart. Vi äter, diskuterar, lär mig av andra och lär mig hantera ångest osv, vilar och avslappningsövningar osv. Tar på faktiskt på min energi så lämnar skolan utanför ett tag, vilket jag är så otroligt tacksam för att jag kan! Fast retoriken, idrotten och matten hänger jag med i, matteprov redan på torsdag... 

Hursomhelst ville jag slänga in ett inlägg nu, jag lever. Mitt mående varierar men så får det vara ett antal veckor nu här för att jag ska må bra framåt. 
Händer annars då? Umgås med fina vänner, kollar på fotbollsträningar, sover, pluggar lite ibland och äter lussekatter. Idag blir det iväg till stan och sedan hem till micke ikväll. 
Bye! 

Lovatic day i onsdags (28 januari) & 4 years unbroken, fyra år sedan Demi kom ut från rehab! Världens bästa! 
Och idag fyller Wilmer år! 

Känslosam & dagvård

2015-01-16 | 22:43:36 | Kategori: Min vardag | 2 kommentarer
Hej fina människor där ute i världen! 

Jag har inte varit särskilt aktiv på sistone, vilket ni kanske märkt. Jag har mina vettiga anledningar, verkligen. Fullt upp med livet. Inte konstigt att jag blir trött. 

Trött trött trött, såklart har det hänt att jag somnat på någon lektion lite här å där, standard. Speciellt på tisdagar, långa tisdagar. Onsdag med matte & foto, lagom trött här med. Kan ju säga att jag uppskattade torsdagens sovmorgon följt med foto. 
Efteråt träffade jag Sara i regniga stan och åkte till träningen som jag tittade på. Åskådare, det suger. 

Lite Harry Potter inspo bah


Inte är det konstigt att jag är dödstrött just nu denna fredagskväll. Hade möte imorse innan idrotten (som var basket, å jag suger på basket) och sedan retorik (bästa lektionen) på eftermiddagen enda till klockan fyra då jag tog bussen hem och var ganska väldigt trött. 

Inte är det konstigt att jag är trött just nu, och även extra känslosam faktiskt. Inte är det konstigt att jag är känslosam heller. Hjärnan har arbetat en himla massa under dagen, både depp och positivt. Så blandat. Plus att jag har tendensen att bli extra känslosam på kvällar när jag är trött och tänket lite för mycket. 
Sen så nu ikväll fick jag sms av en, eller förresten två väldigt fina vänner där det stod hur mycket de uppskattar mig och varandra, kan ju säga att jag uppskattar dem något sjukt. Blev så berörd och full av värme! Åååh! 
Sen så blir jag så varm av folk som bryr sig om mig och önskar mig all lycka i livet. Människor som bryr sig är bland det finaste som finns. Jag får så himla mycket stöd och lycka till av folk som faktiskt bryr sig, asså det värmer så himla mycket! Lycka till med vadå, för att skapa en snygg övergång. Jo, jag har ju skrivit att jag har tänkt att ta upp en väldigt privat sak men inte vetat hur jag ska formulera mig. Men nu ikväll är mina känslor hyfsat frisläppta och jag känner att ahmen för tusan, kan väl berätta. 
Alla dessa extra möten har handlat om min ätstörning, vilket kanske inte var för överraskande direkt. 
Jag har typ stått still på samma trappsteg ett bra tag och inte kommit vidare då den behandlingen vi kört har fungerat upp till ca 75% fri. Haft de resterande ungefärliga 25% kvar under nästan ett års tid! gått lite upp & ner emellanåt, men det steget jag står och stampar på just nu är samma steg som för ett år sedan. Så HUR ska jag göra för att bli 100% fri och slippa känna mig så begränsad för mat som jag fortfarande är? Måste upp ytterligare några kilon i vikt och utmana mig med mat osv så jag senare kan leva ett liv som helt friskförklarad. 

Eftersom den behandlingen inte ger några resultat längre just nu har mina behandlare framfört dagvård som ett förslag. Alltså att man är på ätstörningsmottagningen i 6 hela veckor med typ fyra-fem personer till som är i ungefär samma sits som en själv, i mitt fall personer som också behöver extra hjälp med det sista. Där är man under dagtid på måndagar till torsdagar (eller "ledig" onsdag föremiddag & hela fredagen, men då ska jag gå i skolan istället) och där är det som en egen skola i sig, lära sig om kroppen, äta mat och lära sig av andra patienter. 

Efter många om och men tackade jag tillslut ja till denna möjlighet. Själv känner jag att det är möjligt att leva som jag gör idag, lite begränsad men det går. Mina föräldrar och behandlare är inte eniga om detta, de ser hur osunt jag fortfarande tänker och vill hjälpa mig att bli helt fri från anorexin. Visst, jag är väl medveten om att jag begränsar mig ibland, är fortfarande rädd för viss mat osv osv osv. Men det är klart jag är skraj, orolig och nojig eftersom jag inte helt anser att jag är i akut behov av detta just nu, mest fokuserad på skolan. Men kanske behöver jag hjälp med att inse vissa saker. Så jag tror jag känner mig beredd att möta alla dessa utmaningar jag vet det kommer bli under dessa sex veckor jag kommer vara borta. Ska ge mig fan på att bli fri och kunna leva MITT liv! Sex veckor är ganska länge och ja, jag kommer missa en del i skolan men efter mötet med rektor och mentor idag så känns det lugnare, för det kommer lösa sig. Jag kommer kunna ta igen det och det lättade på axlarna en hel del. 

Plugget är en del, sen kommer jag inte kunna träffa mina underbara vänner under skoltid lika ofta heller. Kommer träffas på fritiden osv men inte alls lika ofta. Ååh vad jag kommer sakna dem! Men det håller ju inte på i evighet direkt, det är trots att endast sex veckor. Nu har jag sex veckor jag kan fokusera extra mycket på mig själv och jobba intensivt med mig själv. Detta kommer gå bra Savannah. Tack till alla som tror på mig, jag älskar er! 

Assååååeee finns ju snyggare x)

Fika med en fin vän

2015-01-12 | 23:32:11 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Måste bara säga att Meghan Trainor's nysläppta album är så jävla grymt! & en fika med Alicia på det!

Hej måndag! 
Ingen vanlig sovmorgon den här måndagen inte, nope. Hade möte på röda villan/ätstörningsenheten då vi bestämde en jobbig grej (som jag kommer berätta om inom kort) så det tog en del på energin. 

I skolan hade jag endast två lektioner, historia och engelska. 
Sedan efter skolan gick jag in till stan och träffade min fina efterlängtade vän Alicia! Satte oss på Espresso House och fikade då vi babblade om allt mellan himmel å jord, guld värt! Där satt vi tills klockan blev en del och jag tog bussen hem till en lugn kväll.

Bjussar på två lite för gamla icke särskilt aktuella bilder på mitt mästerverk som fick offra två brända fingrar (som mår fint nu, tackar som frågar). 


Ikea & Väla

2015-01-11 | 23:11:42 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Godkväll på er! 
Kände att det blev dags för lite uppdatering på bloggen jag faktiskt har. 

Så hur har min helg egentligen sett ut med stormen Egon härjande där ute? Jamen tackar som frågar, min helg har väl varit ganska bra. 
En liten fråga bara, när börjar helgen? Är det på fredagen direkt efter skolan? Well, vi säger så ja. Gjorde ändå inget i fredagskväll. 

Lördagen var lika död den. Sov lite för länge, segade & slöade lite för mycket, hjälpte Malin att storstäda och möblera om hennes rum som blev betydligt finare, tack vare mina insatser hehe. 
På kvällen gick vi hem till Alva & Kara då vi snackade, kollade på Love at first hiccup och hade en mysig kväll!

Idag drog vi oss upp i hyfsad tid för att åka iväg till IKEA och Väla
Sagt & gjort trots egoistiska Egon (som tror han får härja hej villt när han vill och förstöra lite till). Inskaffade mig inget stort till mig, en kudde och ljus. Sedan köpte jag en tröja från Carlings och frozen yoghurt såklart. Givet. 

Här hemma ikväll har jag dejtat duschen, ätit, ätit lite ännu mer, chilledillat, paddis och är nu klar för att sova. Dock är mitt huvud uppe i varv och på tänkarhumör så lär ta ett tag innan mina ögon slocknar. 


Sara, du myndig!?

2015-01-09 | 22:48:07 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Hej på er alla glada människor som, likt som jag, också börjat skolan och därmed invigt vårterminen med ack så trötta ögon i skolbänkarna. 
Kan ju inte påstå att jag har somnat lätt dessa två passerande dagar, då jag faktiskt hade sovmorgon till klockan tio på torsdagen igår. Satt ganska bra med en chill fotolektion som uppvärmning. 

Upp en timme tidigare idag än en vanlig fredag för mig. Hade nämligen möte på röda villan och ja, där beslöts en jobbig grej som jag antagligen kommer att berätta (känns som jag blivit ganska öppen på sistone) men vill inte skriva det här än eftersom aa, inte helt spikat om man säger så. Well well. 

Var då redan rätt trött osv innan jag gick till skolan då det var idrott och retorik på schemat. Retoriken var väldigt chill eftersom tittade på film, The King's Speech. Rekommenderar den skarpt för den var väldigt bra helt enkelt. 

Asså jag är så otroligt trött så jag vet inte vad. Kollat på två delar av Överlevarna om tsunamin i Thailand o det där. Så himla berörande! 

Idag fyller även en otroligt betydelsefull person för mig redan hela arton år! Helt sick att självaste Sara Märta Carlsson nu är myndig. Sara Carlsson med C, min bästavän (aka syster) som jag inte skulle klarat mig utan. På riktigt, en äkta person som alltid alltid finns vid min sida. Love you, TUSEN GRATTIS! 

Vet dock inte hur mycket hon tycker om mig efter detta, haha! Så söt!

Brunch deluxe

2015-01-06 | 20:40:56 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
©Savannah Fäldt
 
Tjena! 

Tillbringat gårdagen och tisdagen idag med Klara som varit på besök, o vi har haft det redigt gött kan jag lova! 
Började då gårdagen med sovmorgon och lite frulle på det. Chillade en stund, fixade mig osv innan jag fick skjuts in till stan då Klara åkte tåg dit. Vi tog våra kosar och gick till Lotus för att käka lunch, och så galet mätta vi blev, rullade ut som man alltid gör efter Lotus.
Så vi gick runt lite i butiker och träffade på å snackade lite med ett antal igenkända ansikten. trevligt trevligt! Sedan ankom vår skjuts hem, bra tajming där. 
 
Här hemma tog vi det ganska chill om jag säger så. Lyxade till det lite extra med ansiktsmasker vi hade köpt och så besviken jag blev. Jag ville ju ha en likadan som Klara köpte, ni vet en sådan man drar av. Men nej, istället hade jag köpt mig en såndär man sköljer bort. Nåväl.
Undertiden vi hade dessa masker på oss plingade Palm & Tove på, så det var ju roligt att träffa dem med! Knasbollar. 
 
Efter em stund gick de hem igen så då gjorde jag & Klara oss redo för filmkväll med mys och en stor skål naturgodis, dröm. Kollade på Annabelle och den var riktigt bra, o läskig emellanåt. Men så värd att se verkligen, eller hur Klara? Asså aaaah, Klara somnade vid slutet då hon missade hela poängen! Hur slutade den? Asså HAHAHA. 
Wellwell, snackade ett tag innan Klara somnade och sov som en stock, trodde jag. Sedan vaknade hon vid ett tiden då vi andra inte var tysta nog från ett annat rum. Snackade inte så länge då så somnade ganska snart efter två. 

 

 
Tisdag idag, & vaknade inte förrän elva (Klaras längsta morgon ever typ, haha) så det verkade som att vi behövde sova ut med andra ord. Fixade iordning en riktig smarrig frukost, eller ska jag säga brunch? Ja, en riktigt trevlig brunch! För det blev det verkligen! 
Hann även gå en promenix innan det var dags att skjutsa Klara till tåget. 
 
Under eftermiddagen och kvällen har jag tagit händerna ur fickorna och bakat lussekatter, för tredje gången denna julen som nu är över iochförsig. Men man kan inte baka för mycket lussekatter, så jävla gott! Har verkligen inga problem med att äta det längre. 
Har även städat lite, fotat Malin, sorterat & överfört bilder och redigerat en del också. Ja, det är väl typ de. Tänkt glo på någon film senare ikväll å ba tare chill! Ajemen! 

Diggar idén skarpt! Åh lussekatter! The Interview (som jag iochförsig tittade på hos pappa några dagar senare jag skrev inlägget). 
 

Årsresumé juni-dec 2014

2015-01-04 | 11:34:20 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer

Juni

Månaden med stort J

Den första juni var vi på Pride i Göteborg, det var så najs!
Annars så besökte jag klara i kba, fotade på en avslutningsmiddag, chillat med kompisar, kollat på skolavslutningar och junis höjdpunkt - Håkan Hellström på Ullevi med kompisarna! 

Slutade första året på gymnasiet som invigdes med avslutning och mys med några vänner på kvällen. 
Framför mig väntade ett långt (eller inte särkilt långt, men ändå) sommarlov! Kändes ju ganska gött att klarat av skolan och äntligen få lov. 
Under de första lovdagarna var jag på Kusins student, träffat friendoz, glodde på fotbolls VM, jag solade och var på partaj i Falkenberg. 

Sedan blev det dock inte lov direkt för mig, redan första måndagen började jag jobba på äldreboende i tre veckor vilket jag tyckte var tradigt. Det var ingen hit så då var det tur det hände roliga saker ändå som att jag träffade vänner, fotbolls VM, solade, åskådare och spelade matcher, midsommar, glott på serier, ätit jordgubbar, inskaffade mig nya joggingskor, och spelade fotbollsgolf med laget. 
Blandad månad typ. 


Juli

Hade mina sista jobbdagar och gick glatt därifrån sista jobbdagen och fick mitt sommarlov, som från och med nu blev grymt
Så under de följande dagarna var det fotbolls VM & serier som gällde. Plus packning och förberedelser inför bilandet i Europa. Får inte glömma Klaras 17års fest som var grymt roligt! 

Efter vistelsen i kba åkte jag hem och laddade, för tidigt (!) dagen därpå åkte vi iväg på bilresan i Europa då vi först var i Lübeck, Amsterdam, Ypern, Trouville, Paris & Cochem. Det var en fantastisk rolig resa! 

Väl hemma några dagar efter resan badade jag med friendoz på stranden, spelade fotbollsmatch och chillade lite ytterligare. 

Några dagar senare åkte jag med fotbollslaget på cup i Ishöj, Danmark i tre nätter. Det var så sjukt kul så jag orkar inte ens så kul det var! Åh älskar mitt lag! 

Dagarna efter cupen åkte jag & pappa en dag ner till bl.a. Lager 157 och kopparhatten. 
En annan dag (& natt) tältade jag & Alicia på stranden, åh det var så mys med bästa! Sen lite fotbollsträningar och sånt. 

Jadå, juli var en riktig höjdarmånad! 


Augusti 

Drygt två veckor återstod av lovet som jag ville ta vara på, & jag hade faktiskt ganska mycket roligt för mig. 

Min fina gäst från kba kom på besök & jag var hos henne med. Och så hade Malin konsert i kba, duktig syster jag har! 

Åkte till sommarstugan i Lur och Tove hängde med dit, så mys! Solade, badade och lite annat sköj. 
Besökte staden och gick på bio med kompisar. Träffade vänner lite här och var, shoppat, tittat på matcher. 

Hade Harry Potter maraton med Alva & Klara och jodå, det fixade vi galant! Men kan ju erkänna att man var ganska trött efteråt, trots att jag samma dag orkade träna fotboll och träffa Sann på kvällen. Remember that. 
Kommer också ihåg att det var då, när jag gick hem från Alva & Klara, som översvämningen kom på riktigt här i Getinge. Damn va mycket vatten och kaos! 

Det var i slutet på lovet som jag gjorde om mycket i mitt rum. Målade väggen och lite annat, köpte ny säng och så. 

Den 20 aug fyllde världens underbaraste Demi Lovato 22 år, samma dag träffade jag bananerna innan skolans start igen den 21 aug. 
Då började jag andra året på gymnasiet och skolan var fullt igång. 
Åkte upp till Klara då vi på lördagsmorgonen åkte till Göteborg för att äta hotellfrukost, gudomligt gott! 
Seriematcher var i full gång och vardagen likaså japp. 


September 

Hösten kom sakta med säkert, en sånär mellanmånad då skolan tog väl min tid en del. Var även hos min fotolärares place med klassen. 

Vapnös 70års fest, gjorde sushi, kulturnatten i Halmstad, skolfoto, träffat kompisar, spelat matcher, fotograferat, ph träff, dag med Sara i Gbg och en av de roligaste händelserna - kom delad etta i serien! Så stolt över bästa laget! 

Annars var väl september både upp & ner typ. 


Oktober

Här hände det en del grejer, även sånt jag inte ens nämnt här på bloggen. 

Hade plugg i skolan såklart, bl.a. ett förbaskat matteprov jag precis fixade. Blev sjuk en omgång vilket gjorde att jag också blev down i huvud taget. Höstdipp, usch får alltid dippar på hösten då det blir grått. 
Sprang Stureloppet på en bra tid som jag är nöjd med. Fixade mitt rum ännu finare, najs! 

Fyllde sjutton den 8 okt då jag hade en bra födelsedag med skolan, träning och restaurang på kvällen. 
Var på Örjansvall med laget och kollade på Sverige mot Frankrike. 
Sen har jag spräckt glaset på paddan, verkligen jättekul... 

Något som var jättekul på riktigt var fotbollslägret i Katrineberg med laget en helg. Tränade och hade det allmänt hur grymt som helst med bästa laget! 

Plugg sista veckan och sedan fick jag höstlov och det blev nog det bästa höstlovet jag haft! Fullt upp med roligheter och festligheter! Blev först myskväll oh dagarna efter blev det Emporia, partaj för mig & Malin hos oss, Klara var på besök, krök hos Palm, Laserdome & pizzakväll med laget, träning, fest i stan, (nu blev det november månad då) halloween partaj hos Cassie mfl, övernattade hos mormor och hade det najs och tränade också fotboll på söndagen. 

Så oktober för mig blev en blandad men mest väldigt rolig månad! Jodå, det var najs! 


November 

Ja men tja november, det var inte så längesen faktiskt. Blandat även här. 

Demi så jävla underbar som vanligt! Hon var ju med i fredagskväll med Malin och rix fm hade en tävling där man kunde träffa henne och nej, jag vann inte... Hade förväntat mig att någons med bra motivering skulle vinna, själv tycker jag inte tjejen som vann skrev bättre än mig så jag blev lite down för det. 

Sen blev jag även down för en annan sak också som jag inte ens nämnde här på bloggen. Men en kväll när jag kom hem själv från träning så hade vi fått inbrott och jag blev av med en hel del, som är ersatt nu men det värsta är att jag tycker det var så obehagligt. Har ju haft inbrott förr också men aa, kändes så otryggt bara. Så hade det ganska tufft ett tag, plus en annan privat grej som är taskig att nämna. 
Tur att jag har så fina vänner säger jag bara, åh! 

Efter lovet så höll vi på med föreställningen Destination i skolan som var skoj. Då hade vi inte så mycket i skolan heller vilket kändes skönt såklart. 
Höll tal, arbetat analogt, nationella prov, tog en spontanfika i Varberg, shoppade, mös till det många dagar & kvällar där hemma & i fina rummet mitt, mycket ljus, musik, bakat med Sara, kollat match och så gick tiden väldigt fort innan det blev december. Den sista november var det advent och julskyltning i staden. 
Tog faktiskt hand om mig själv och mådde bättre i slutet, än en gång reser jag mig upp. 


December 

Känns så himla nyss, vilket det var. Så alltså hur har min senaste månad varit? Väldigt bra faktiskt! Om jag bortser från ytterligare ett träningsförbud osv osv.   

Den första januari började en av de sämsta julkalendrarna, gillade den inte alls. 
Hade en grym tacokväll med laget hos tränaren under Idolfinalen. 
Fotodag i studion med friendoz och tacokväll hos Connen sen. Mycket redigering i skolan dagarna efter, najs. 

Musikhjälpen under en vecka, tittade & lyssnade typ konstant. Bäst! 
Blev mycket mysigt fikande med vänner, biokväll, shoppande och julklappsköp, Gekås, julbak då jag ätit många lussekatter. Tittat på laget som tränat, kollat på lussekonsert, lucia i kyrkan, chillat och julmyst en hel del. 

Julavslutning i skolan och fick äntligen jullov! Hade inte så mycket plugg sista veckan så hade redan varvat ner lite. Under eftermiddagen var jag hos Palm mfl och körde julklappsspelet. Senare under samma kväll var jag hos Alva & Klara med bananerna då vi också körde julklappsspelet, åt tacos och hade det mys. 

Sedan har vi åkt till Malmö där vi firade lite jul, najs! 
Hade en riktigt mysig dag först med lite shopping i stan, sen julbak hemma med Sara & ytterligare julmys hos Märtha o dem. 
Åkte till mormor mfl i Hässleholm den 23 dec och var där till juldagen. En riktig mysig jul! 
Juldagen åkte vi till pappa & firade lite mer jul. 

Har mest chillat och segat under mellandagarna här. Var i stan med Tove en dag, spelat kort där hemma och hade vänner på besök som blev en rolig & galen kväll! Dagen efter hände ingenting, packade väl väskan till Hudiksvall. 
Åkte till Hudiksvall för att fira nyår här uppe med släkt. Vännerna som jag skulle viljat fira med fick dock klara sig utan mig, men jag har haft det riktigt trevligt jag med. Nu har vi 2015 framför oss, ett nytt år med nya möjligheter osv osv osv... Blablabla, samma visa varje år om att det ska bli det bästa året någonsin, alla nyårslöften folk ändå bryter under de första veckorna. Iår har jag själv inte spikat något löfte, jag tänker mer att jag ska fortsätta bli bättre från ätstörningen, tänka allmänt positivt och allt efterhand växa som person. Vara glad. Det är sådana saker som jag ska tänka på hela tiden, nu får jag mer en spark som påminner mig. 

Nej, jag menar egentligen inte att dissa nyårslöften osv, bara det är jag detta året inte tänk på det så mycket. 
Och såklart hoppas jag på ett riktigt bra år då jag bl.a. blir myndig & det ska blir otroligt gött! 


Årsresumé jan-maj 2014

2015-01-04 | 03:36:18 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Likt som förgående år tänkte jag fixa ihop en liten (som brukar bli längre än liten) årsresumé. Så varför bryta denna tradition, som återigen är för min egen skull. 
Kom på att jag missade andra delen av resumén förra året (2013) då jag inte hann med att skriva den förrän jag själv bedömde att det var för sent att publicera den. Nåja, detta får inte hände iår igen! 


År 2014 har varit betydligt bättre än 2013, but still, ett tufft år. Mina lärdomar och erfarenheter har ökat inom många plan & lärt känna mig själv ännu bättre än innan. Det är klart jag gjort framgångar och utvecklats under året då jag blivit ett år äldre. 
På något sätt vill jag släppa gammalt från året och tänka positivt på år 2015. Ta nya tag liksom och göra mitt liv till så bra jag kan! 

Minns inte våren lika tydligt som från sommaren, vilket inte är så konstigt allt eftersom tiden går. Klart jag minns men aa. 


Januari 

Det nya året invigdes med lite fiesta med bl.a. Sanna & Alicia. & slöa lovdagar innan skolan startade igen. 

Det var i januari jag använde linser för första gången. 

Skrev en lång text om min anorexi och fick stöttande respons. Trots att anorexin är bland det värsta som hänt mig så, på något sätt, var det meningen. Detta blev mitt sätt att bearbeta mig själv. Att sitta här och säga att jag är glad över att jag drabbades av anorexia låter kanske lite konstigt, men jag hade inte varit den betydligt starkare Savannah jag är idag. 

Träffade mina friendoz en del också, as usual. 
Var tex. på massage med Sara vilket var ganska gött. & skolan rullade på som vanligt med en seg Savannah. 

Demi Lovato är ju alltid prio ett! Lovatic day 3 years unbroken! 


Februari 

Ny månad med ups & Downs. Hamnade i en svacka och kämpade för fullt med ångesten, träningsförbud osv. 
Som medicin har jag Demi, Demi som hade konserter som inte var i Europa, annars gillar jag henne ganska väldigt mycket. 

Drog iväg på längdskidor en dag, vilket var skoj. 
En annan dag, eller en helg, tog jag, Malin & mormor en trip till Danmark och var på utställningar på Louisiana.

Juste, allt snack om Rysslans och Putin under OS. Engagerade mig faktiskt en del eftersom jag avskyr Putins syn på mänskliga rättigheter och hela refrängen. Ugh

Plåtade Malin i fotostudion som Harry Potter. Faktiskt fortfarande nöjd med dem bilderna. 


Mars 

En mellanmånad som bara var, tuff och vardaglig typ. Asså minns knappt hur mars var mer än som vanligt med plugg. 
Drog till Göteborg och träffade Klara nån gång och träffade vänner lite då & då. 

I slutet på månaden dök det även upp fina vårdagar då man hade det lite najsigare. Åkte till Båstad, spelade min första match på länge länge länge, trots att vikten var ostabilt osv. Kämpade med maten mycket också. 


April 

Hej våren! Om vi bortser från allt plugg (som fortfarande höll på, segt. Men hade även roliga media ämnen) så mådde jag bättre i april. 

Hände mycket kul och uppskattade våren en hel del! 
Träffade vänner, var på en grymt roligt läger på Katrineberg med bästa laget, failat med mopparna till träning. Hade ett najs påsklov då jag träffade många vänner, köpte nytt objektiv, besökte Åhus, Malmö, Hässleholm, fotbollsplaner och lite så. 

Som alltid hade jag Demi där all the time, världens bästa! Fanade Glee mycket med!


Maj

Sol & vår som senare slog över till sommar, hur underbart! 

Klart det var en del plugg med nationella och allt, slutspurt. Sände även radio vilket var askul! Klarade mig igenom det och kan ju säga att det kändes ganska befriande efteråt! 
Men det var ett tag då jag inte alls var särskilt taggad till någonting och var väldigt Downs om jag säger så. Well, allt går upp & ner för mig så aa. 

Några skojiga händelser var bl.a. Väla, träffade vänner som alltid, bio, fotoutställning med skolan, tränade lite ibland men fick fortfarande vara åskådare på träningar. Var med på en match som jag verkligen minns vår kämparglöd! Skoja, det var två.
Följde med Madde till Malmö arena o tittade på MFF mot HBK, skoj! 
Var på stranden med Vänner, fotomara, solade och fick lite färg, Malmö & Emporia. 

Demi & The Vamps släppte Somebody to you, åh all kärlek! 

Så om jag bortser från ångesten för maten och plugget emellanåt så blev slutet av maj ganska bra ändå. 

Fortsättning kommer...

January is here!

2015-01-04 | 02:41:25 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Januari är månaden och lite grejs har hänt de senaste dagarna. Well, inte så mycket men ändå. 

Tåg i Stockholm. Vinter i Hudiksvall. Fint. 

Var ju som sagt i Hudiksvall under nyår och hälsade på släkten. Blev lite besviken på vintervädret (töade och blev översvämning förmiddagen vi åkte hem) som dagarna innan vi kom dit var 17 minus. Aja, mer snö än hemma iallafall. 

Första dagen när vi kom dit gjorde vi inget speciellt. Landade, åt middag, träffade lite av släkten som Saga. 
Mådde inge bra den dagen, varken på tåget eller under kvällen. 

Nyårsmiddag. Nyårsafton. Köpte sushi i Sthlm för tågresan hem.

Nyårsafton mådde jag bättre då jag sov riktigt länge. Sedan gick vi en promenix till stan (eller de bor typ asnära så aa) och köpte en t-shirt och en fin topp jag hade under kvällen. 
Fixade till mig lite nyårsfin, spelade sällskapsspel. Framåt kvällen kom ytterligare två personer då vi senare åt middag, snackade osv. 

Drygt en timme innan tolv blev jag & Malin rastlösa så vi gick ut en sväng och träffade på ett glatt gäng med mest tjejer som vi hängde med ett tag, rätt kul faktiskt! O de hånade vår dialekt, pfff. 
Efter raketerna och allt gick vi hem igen, that's it typ. 

Nästa dag, nyårsdagen så gjorde vi iiiingenting typ, segt. 
Nästa dag igen åkte vi tåg hem igen och klev innanför dörren runt åtta/halv nio typ. Fick min behövliga egentid där då. 

Världens gosigaste 

Idag (3 januari) fixade jag en stadig och god frulle innan jag hängde med till Ikea. Rätt trött idag men det var najs ändå. Fick bl.a. med mig en lampa hem. 
Annars har kvällen mest bestått av tv tittande, paddan och gos med underbaraste Pumba. 

Ooupsi, klockan blev nu sent, dags å sova. Eller snart, ska fixa min årskrönika först. Godnatt iallafall! 


Gott nytt år!

2015-01-01 | 23:23:54 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Jag & Malin igår på nyårsafton