Brunch deluxe

2015-01-06 | 20:40:56 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
©Savannah Fäldt
 
Tjena! 

Tillbringat gårdagen och tisdagen idag med Klara som varit på besök, o vi har haft det redigt gött kan jag lova! 
Började då gårdagen med sovmorgon och lite frulle på det. Chillade en stund, fixade mig osv innan jag fick skjuts in till stan då Klara åkte tåg dit. Vi tog våra kosar och gick till Lotus för att käka lunch, och så galet mätta vi blev, rullade ut som man alltid gör efter Lotus.
Så vi gick runt lite i butiker och träffade på å snackade lite med ett antal igenkända ansikten. trevligt trevligt! Sedan ankom vår skjuts hem, bra tajming där. 
 
Här hemma tog vi det ganska chill om jag säger så. Lyxade till det lite extra med ansiktsmasker vi hade köpt och så besviken jag blev. Jag ville ju ha en likadan som Klara köpte, ni vet en sådan man drar av. Men nej, istället hade jag köpt mig en såndär man sköljer bort. Nåväl.
Undertiden vi hade dessa masker på oss plingade Palm & Tove på, så det var ju roligt att träffa dem med! Knasbollar. 
 
Efter em stund gick de hem igen så då gjorde jag & Klara oss redo för filmkväll med mys och en stor skål naturgodis, dröm. Kollade på Annabelle och den var riktigt bra, o läskig emellanåt. Men så värd att se verkligen, eller hur Klara? Asså aaaah, Klara somnade vid slutet då hon missade hela poängen! Hur slutade den? Asså HAHAHA. 
Wellwell, snackade ett tag innan Klara somnade och sov som en stock, trodde jag. Sedan vaknade hon vid ett tiden då vi andra inte var tysta nog från ett annat rum. Snackade inte så länge då så somnade ganska snart efter två. 

 

 
Tisdag idag, & vaknade inte förrän elva (Klaras längsta morgon ever typ, haha) så det verkade som att vi behövde sova ut med andra ord. Fixade iordning en riktig smarrig frukost, eller ska jag säga brunch? Ja, en riktigt trevlig brunch! För det blev det verkligen! 
Hann även gå en promenix innan det var dags att skjutsa Klara till tåget. 
 
Under eftermiddagen och kvällen har jag tagit händerna ur fickorna och bakat lussekatter, för tredje gången denna julen som nu är över iochförsig. Men man kan inte baka för mycket lussekatter, så jävla gott! Har verkligen inga problem med att äta det längre. 
Har även städat lite, fotat Malin, sorterat & överfört bilder och redigerat en del också. Ja, det är väl typ de. Tänkt glo på någon film senare ikväll å ba tare chill! Ajemen! 

Diggar idén skarpt! Åh lussekatter! The Interview (som jag iochförsig tittade på hos pappa några dagar senare jag skrev inlägget). 
 

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback