Sara, du myndig!?

2015-01-09 | 22:48:07 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Hej på er alla glada människor som, likt som jag, också börjat skolan och därmed invigt vårterminen med ack så trötta ögon i skolbänkarna. 
Kan ju inte påstå att jag har somnat lätt dessa två passerande dagar, då jag faktiskt hade sovmorgon till klockan tio på torsdagen igår. Satt ganska bra med en chill fotolektion som uppvärmning. 

Upp en timme tidigare idag än en vanlig fredag för mig. Hade nämligen möte på röda villan och ja, där beslöts en jobbig grej som jag antagligen kommer att berätta (känns som jag blivit ganska öppen på sistone) men vill inte skriva det här än eftersom aa, inte helt spikat om man säger så. Well well. 

Var då redan rätt trött osv innan jag gick till skolan då det var idrott och retorik på schemat. Retoriken var väldigt chill eftersom tittade på film, The King's Speech. Rekommenderar den skarpt för den var väldigt bra helt enkelt. 

Asså jag är så otroligt trött så jag vet inte vad. Kollat på två delar av Överlevarna om tsunamin i Thailand o det där. Så himla berörande! 

Idag fyller även en otroligt betydelsefull person för mig redan hela arton år! Helt sick att självaste Sara Märta Carlsson nu är myndig. Sara Carlsson med C, min bästavän (aka syster) som jag inte skulle klarat mig utan. På riktigt, en äkta person som alltid alltid finns vid min sida. Love you, TUSEN GRATTIS! 

Vet dock inte hur mycket hon tycker om mig efter detta, haha! Så söt!


Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback