Dag ett i huvudstaden, & en massa annat.

2015-07-08 | 23:31:13 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Tjenare! 
Lovet rullar på och här händer det en hel del grejer för mig, far hit & dit vilket är superkul! 

Lördag 27 juni - Jag, Malin och pappa åkte ner till Malmö då vi körde inom Emporia innan vi körde vidare hem till faster och kusinerna där vi grillade och hade en trevlig eftermiddag! 

Söndag 28 juni - Hade väl en chill dag och senare på kvällen åkte vi till Tylösand med ett gäng kompisar, sköj. 

Måndag 29 juni - Drog till mamma på förmiddagen för att baka kärleksmums (som skulle säljas under vår hemmamatch senare på eftermiddagen). Sen spelade vi vår sista match innan sommaruppehållet. 

Tisdag 30 juni - Lugn förmiddag innan jag åkte till Cassie där även Michaela var, mys! Sen på kvällen hade vi en slapp träning och grillade med laget efteråt. 


Onsdag 1 juli - Riktigt mysig kväll hos bästa Adina! 
Torsdag 2 juli - Stranddag nr 1 med Connen och Michaela på Östra stranden! 
Fredag 3 juli - Stranddag nr 2 med Connen i Haverdal!


Lördag 4 juli - Tåg upp till Kungsbacka med Malin. Var på Kungsmässan och fixade en del ärenden, fick bli frozen yoghurt med. Lite senare tog vi bussen till Klara som förberedde för fullt inför sin tjejmiddag. Hjälpte till lite osv innan. Sen hade vi en mysig tjejmiddag hos henne innan vi gick till lokalen för fest! Riktig rolig kväll/natt! 


Söndag 5 juli - Jag & Malin drog ganska direkt när vi hade vaknat och packat iordning lite (trots det glömde vi kvar saker ändå) så kom väl hem hem vid lunch. Sen gick söndagen åt till packning och chill och bytte hem till mamma. 

Måndag 6 juli - Upp och iväg till Malmö för att hälsa på mammas kompis och hennes döttrar som är åtta och tio, så söta! Badade och lite annat, kul! 
På kvällen åkte vi till sommarstugan i Lur till mormor. Gick och la oss ganska direkt för klockan hade blivit sent. 

Tisdag 7 juli - Chill liv i sommarstugan. Grillade och hade det trevligt, som alltid. Åkte hem på kvällen då jag packade ännu en gång, fast nu till Stockholm.  Idag, Onsdag 8 juli - Upp & iväg till Stockholm! Bilade med pappa och Malin så stannade på två ställen innan vi kom fram strax efter tre tiden. Checkade in och strax där efter gick jag & Malin ut en sväng i stan och shoppade lite. Blev av med en parfym från inbrottet i höstas så köpte en ny likadan, sen köpte jag en söt blus från Hollister. Efter ett tag gick vi tillbaka och chillade lite innan vi gick ut igen för att käka kvällsmat som blev asiatisk buffé typ, sushi! Sen gick vi hem och bara chillat ikväll. 

Godnatt!

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback