Dag två i Stockholm (9/7)

2015-07-10 | 23:10:13 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Hejsan! 
Tänkte berätta om andra dagen i Stockholm (torsdag 9/7). 

Uppe med tuppen & käka frulle innan vi tog oss ut i stan och gick typ lite överallt. Bla. gamla stan där vi satte oss och tog en fika innan vi gick bort till Fotografiska. Där var det galet fina och häftiga foton! Det var hur najs som helst! 
Då efter det gick vi upp mot söder och hittade en riktigt bra restaurang där maten var så så god! 
Strosade runt lite och satte oss på ett litet mysigt café någonstans i krokarna. 


Efter ett tag gick jag tillbaka mot Grand där jag mötte Maria. Vi tog en fika innan vi gick till Sporifys huvudkontor där Zara Larsson hade en spelning och M&G. Jag vann en tävling på insta så det var riktigt najs! Spelningen var grym och Zara är verkligen jättetrevlig! 
Efteråt gick vi bara runt i Stockholm och snackade. Fikade och sedan gick jag hem typ lite innan elva or so. Malin och pappa kom till rummet ett litet tag senare eftersom dem hade vart på Paul McCartney och dem hade det bra dem med. Fredag 10 juli - Kunde sova bättre än natten innan, som om det skulle spela någon roll när jag ändå sov i bilen halva vägen hem. Åkte ifrån Sthlm under förmiddagen, körde inom Tranås för att luncha innan vi körde raka vägen hem. 
Hade längtat efter att glo på orange is the new black men hann dock inte vara hemma så länge för drog på strandfest, vilket också var kul!
Lördag 11 juli - En lugn och avkopplande dag. Åkte till stan för några ärenden, tog en joggingtur, annars var jag hemma och det var så skönt! 

Söndag 12 juli - Också en chill dag bestående av packning inför resan och andra förberedelser. Oitnb också klart.

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback