Fredag 17/7 - Bil & Liverpool

2015-07-27 | 12:23:49 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer

00:30

Godkväll! 

Upp från sängen (bedömer 7/10 för var tvungen att dela täcke med Malin) redan klockan sju imorse, skulle duscha innan vi gick ner till frukosten runt åtta. Typisk English breakfast fick vi på detta bed & breakfast. Valde pocherade ägg på rostad toast, ingen favvis men helt ok faktiskt. 
Den lilla staden vi bodde i (Skipton) var ju som sagt inte så stor, gick lite där vi inte hade gått dagen innan, sedan åkte vi väl vidare typ tio.
Körde förbi och över stora kullar och fick se ännu fler får. Väldigt fin miljö! 


Blev väl ca två timmars bilfärd (inklusive en liten tupplur) för vipps var vi redan i utkanten av Liverpool. Massa industrier och hamnar. Såsmåningom kom vi till stan och parkerade utanför hotellet, even tho vi inte kunde få nyckeln till rummet än. 

Gick en trip ut mot hamnen där vi satte oss och käkade lunch. Nu hade vi fått i oss energi och taggade inför Beatles muséet! Japp, så vi stampade dit och lyssnade noga på allt som sades i guide-hörlurarna. Jag som inte är lika insatt som de andra, iallafall som Malin, fick ju lära mig ett och annat. Hur de blev en grupp osv, massor! Riktigt kul var det, blev fett trött i slutet dock. Efter muséet gick vi in mer mot centrum och fikade på den igenkända kedjan Costa. Nu var vi även laddade inför shopping! Jag och Malin sprang runt i ett flertal butiker, som inte hette H&M och sådant. Galet fina kläder måste jag säga! Fick dock bara med mig två plagg hem, jag är så satans velig. 
Glömde nämna att innan vi shoppade så gick vi till stället där puben Cavern (där The Beatles spelade ofta). Stod både utanför och gick även ner för att checka hur det faktiskt såg ut. Tydligen fanns den riktiga puben inte kvar men de har byggt en likadan pub på samma ställe. Sjukt varmt var det där nere, och någon gubbe som spelade Twist & Shout på scenen. Lite häftigt sådär men ovan miljö för lilla mig, nja kanske om ett par år. 

Nere i "kopian"


När klockan hade blivit typ halv åtta valde vi att köpa med oss mat hem till hotellrummet, vilket vi gjorde. Blev först nu vi checkade in också. Detta hotellet är riktigt nice! 
Efter att vi hade käkat tog vi oss ned till poolen och badade fram till klockan tio då poolen stängde. 

Därefter fixade vi iordning oss lite och gick ut på stan en liten stund. Snacka om många damer som hade klätt upp sig ganska väldigt ordentligt. Var inte ute särskilt länge, satte oss inte på något uteställe utan istället gick vi tillbaka till hotellet och satt i lobbyn (typ) en stund innan vi gick till rummet igen. Och här ligger jag beredd för att sussa, natti! 


Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback