Lördag 18/7 - Liverpool dag 2 & Kingsclere

2015-07-27 | 13:37:33 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer

Goddag! 

Sängen på nattens hotell i Liverpool får betyg 9/10! Supermjuk säng och täcke, det som drar ner betyget var att jag var tvungen att dela ett stort med Malin även på detta stället. Fast täcket var rätt stort så det var ok ändå. 

Var inte alls lika klarvaken imorse som jag varit under de andra dagarna. Gick upp åtta då jag klädde på mig, packade väskan och segade lite mer. Sedan checkade vi ut typ 09:30 och då var det dags för frukost! Gick till Costas och åt. Smarrigt! 


Mätta & belåtna bestämde vi oss för att hoppa på en turistbuss Hop on - hop off. Åkte en tur och hoppade av igen vid centrum där vi gick runt å shoppade i typ två timmar, dröm. 
Sedan gick vi o käkade på något typ amerikansk ställe innan vi gick till bilen och körde ut ur Liverpool. Så åkte vi iväg runt halv fyra, I think. Blev att vi åkte bil enda till klockan åtta på kvällen, från Liverpool till lilla Kingsclere. En av många byar där omkring. Mysigt ställe! 
Man märker att det är lite annan miljö och växtriket är typ tätare och grönare jämfört med när vi körde genom dalarna i Yorkshire och Edinburgh. Nu har jag ju fått en bättre uppfattning om avstånden, hur Storbritanien ser ut och olika dialekter. Roligt att uppleva!


I Kingsclere körde man hursomhelst på en bonnig dialekt. Vi kom då dit åtta för att checka in på ett mer hem likt hotell typ. Problemet var bara att någonting hade blivit fel med bokningen. På våra papper stod det två rum medan hotellet endast hade ett rum med tre sängar. De fick lösa problemet under tiden vi gick ner till centrum (lika litet som i Getinge, nej mindre) och åt kvällsmat på en restaurang. God lax, klagar verkligen inte! 

Gick tillbaka till hotellet och problemet var löst, tyckte dem. Eller det tyckte väl vi med, de hade tagit in en extra säng som jag fick sova på. En hård och obekväm liten skit som även sänkte notan för rummet, så det gick väl bra I guess.Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback