Måndag 13/7 - Bremen

2015-07-13 | 23:55:18 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Måndag 13 juli

Idag vaknade jag upp i min egen säng (säkert vid 08:20, eller nåt) och nu ligger jag här på ett hotell i Bremen, Tyskland. Ja, idag har vi färdats långt och åkt bil väldigt väldigt länge. 

Påbörjade bilresan hemifrån och åkte till Helsingborg där vi tog färjan över till Öresund. Tog oss igenom Danmark innan vi tog färjan över till Puttgarden, Tyskland, över ett tiden or so. Ytterligare en bilresa stod framför oss som dock blev längre än vi hade tänkt. 
Hamnade i en lång bilkö, Tyskland har inte världens smidigaste motorvägssystem tycker jag. Nåväl, annars har allt gått bra och vi har kört rätt osv. 

Anlände till hotellet halv sex, på pricken. Checkade in i ett enormt hotellägenhetsrum, bytte kläder och lite så innan vi tog bilen in till centrala Bremen för att kolla runt lite i staden. Satte oss på en mysig restaurang på torget och åt en supergod middag! Strosade bara runt lite ytterligare efteråt innan vi tog bilen tillbaka till hotellet för att ha en mysig kväll med Malins sagostund och tedrickande. Blev dock besviken på två, TVÅ saker. 
1. I sagan Stadsmusikanterna i Bremen så vandrade djuren aldrig fram till staden Bremen utan stannade i något hus mitt ute i de mörka skogarna utanför Bremen. Jag menar, dem kom aldrig fram till Bremen så hallå, titeln är en lögn. 
2. Teet vi köpte i en helt vanlig livsmedelsaffär var ett örtte (absolut inget fel på örtte) men detta smakade pyton. Nae, så jag fick nöja med med bubbelvatten. 

Klockan har nästan hunnit bli elva och Savannah är trött, Even tho allt bilåkande som varit ganska ångestframkallande emellanåt... Godnatt! Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback