Måndag 20/7 - Bil, bil & ännu mer bil.

2015-07-31 | 18:25:01 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer

16:30

Hejsan!
Sista dagen på resan och dagen har bara bestått av hemfärd, eller består fortfarande av bilåkande
Gillar att färjan väckte alla med att spela en tjeck slinga i högtalarna halv sju. Haha! Tog en snabbdusch i min och Malins egna fina hytt och sedan hade jag knappt någonting att packa, vilket var smidigt. 
Åt frukostbuffé (braaaa buffé, svenska stena lines), gick ner till bilen och körde ut från färjan på högertrafik(!) vilket faktiskt kändes lite ovant. Har typ vant oss vid vänstertrafik nu så det kändes rätt konstigt. 

Poienterar att på buffé plockar man det godaste en extra omgång.

Nu hade vi kommit fram till Holland och påbörjade bilresan hemåt, alltså enda hem till Getinge då. 
Somnade i bilen ganska snabbt för jag var trött helt enkelt. Stannade för att äta lunch och sen körde vi vidare igen. Gissa vad jag har sysselsatt mig med i bilen? Läst ut första Harry Potter boken, stolt! Jag menar, jag läser sällan så detta är en stor dag i mitt liv. Är typ seriös...  Just nu åker vi i Tyskland någonstans, vet inte riktigt var. Kört "fel" även idag, eller snarare en omväg typ. Men lär vara framme vid Puttgarden om ett tag så vi hinner med färjan över till Danmark 17:45. Hoppas vi, skiter det sig får vi ta nästa helt enkelt (vilket vi gjorde, tog senare färja. Information såhär i efterhand). 
Asså känner mig fett stel i kroppen av att sitta stilla i bil såhär länge. Jobbigt även mentalt. Känner mig onödigt slö, blöö. 

Kom hem senare än räknat (runt ett/två eller något). Sjukt grym resa verkligen! Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback