Tisdag 14/7 - Bilfärd & Färja Amsterdam Newcastle

2015-07-16 | 09:50:27 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer

11:00

Tjo!
Väcktes av Mikael 07:30 och hopp in i duschen med mig, which I needed. Tyckte jag var snabb med packningen (hade ju inte hunnit packa upp särskilt mycket heller) så vi gick ner till frukosten snart efter. En väldigt god frukost om ni frågar mig. Förväntar mig inte de bästa frukostarna sen när vi kommer till England, English breakfast ni vet. Men det fixar sig. 
Min blåsa börjar skrika smått och vi har bara åkt i 1,5h. Ja jo, jag må ha lätt till vissa sådana känningar, skyller på kaffet. Men vi åker vidare. 

Frukost i Bremen. gränsen mellan Tyskland & Holland. 

19:00 

Åkt åkt åkt idag med, eller inte bara. Stannade vid någon mack på gränsen mellan Tyskland och Holland. Sedan körde vi förbi Amsterdam till hamnen där, stannade och lunchade innan vi körde till incheckningen till färjan. Alltså en färja mellan Amsterdam och Newcastle som tar dryga 16 timmar. Så här sitter jag i vår mysiga hytt och tog en paus från färjlivet, blev halvkallt och blåsigt uppe på däck. Har dock inte wi-fi för allting kostar tydligen extra på denna exklusiva färja. Palla betala hundra spänn per person liksom. Apropå det ja, igår kostade tom ketchup extra på en restaurang. 
Nä men kan likaväl läsa Harry Potter eller hitta på någonting helt annat. 


23:40

Jopp det blev så att vi gick runt lite här på båten för att kolla lite vad som fanns. Fastnade i shoppen vid parfymerna en bra stund. Sedan gick vi tillbaka till hytten för att byta om snabbt innan vi gick till buffén. GALET så mycket mat och GALET så mätt man blev! Rullade fram när vi drog vid tio typ. Utforskade båten ännu mer och kollade lite på något cover band, men bara en liten stund. Jag chillade lite i en massagestol, Malin ville underhålla mig så slappnade inte av särskilt bra men skönt var drog iallafall. 

Nä men jag känner mig otroligt trött nu och ligger förberedd inför nattens sömn. Imorgon kommer vi fram till Newcastle vid 10 (eller blir 9 för oss engelsk tid) så får väl se vad morgondagen har att bjuda på! Godnatt!Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback