Torsdag 16/7 - Edinburgh, bil & Skipton

2015-07-25 | 16:30:29 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer

22:40

Hej!
Inatt sov jag helt ok. Tänkte att jag kan betygsätta varje säng på varje ställe. Bremen 6/10. Färjan 7/10. Edinburgh 5/10, fräsch men ingen skön madrass direkt. 
Hur som helst, upp åtta för att duscha. Strax därefter käkade vi kontinental frukost (ingen wow men fick gå). Packade ihop grejerna, in i bilen och parkerade bilen lite mer centralt i Edinburgh. Så under förmiddagen gick vi en liten stund på en shoppinggata, eller vi fastnade inne på Primark alltså kollade vi mer på kläder än den moderna delen. 
Fick med några plagg hem iallafall innan vi gick tillbaka till bilen och påbörjade ännu en bilfärd, men nu visste vi inte destinationen. Söder om Edinburgh, ja spikat men eftersom vi inte hade bokat något ställe för denna natten så tog vi det som det kom. 

Old town Edinburgh 
Någon modell av Edinburgh typ
Edinburgh 


Körde först inom någon engelsk by för att äta lunch men där fanns ingen restaurang. Istället fick vi köra ut på motorvägen igen och efter ett tag körde vi inom en annan håla, Sringfield. Där käkade vi innan vi åkte vidare mot Yorkshire. Berg och dalar. Får som betar på bergen och alla engelska gårdar man passerar förbi. Det är faktiskt väldigt fint här måste jag erkänna. 

Utsikt över någonstans 

Körde mot staden Skipton, for no reason. Vi kände väl att det blev lagom att hitta ett ställe att stanna på över natten så det blev två rum här, bed & breakfast. 
Gick ner mot den lilla döda men trots det hyfsat mysiga staden för att käka middag. Till slut gillade vi ett najsigt ställe, bortsett från ett gäng kvinnor som skrattade högre än mormors snarkningar. Högt. 

Strosade tillbaka till rummet och nu tänkte jag sussa. Det blir en lång dag imorgon med, förhoppningsvis (man vet ju aldrig), två timmars bilresa till Liverpool! Sedan blir det då Liverpool förstås. 
Godnatt! 

Bilder från Skipton:


Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback