Fantastisk kväll på Ullevi med One Direction!

2015-06-27 | 02:06:24 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Tisdagen den 23 juni blev en oförglömlig dag - One Direction på Ullevi! Galet bra dag! 
Dagen startade 06:00 då jag och Malin fixade oss osv innan vi tog bussen vid sju och sedan tåget från Halmstad halv nio och kom till Göteborg strax innan tio, I think. 
Gick inom subway innan vi gick till Ullevi för att köa, så vi köade från typ 10:15 eller nåt. Men det var det också värt, hamnade typ i mitten längst framme vid stängslet i sektion grön, alltså inte vid scenen utan typ i mitten. Såg riktigt bra iallafall, jag som är kort. 
Träffade på lite trevligt folk i kön så det inte blev allt för drygt att vänta. Träffade även två kusiner vi inte sett på ett tag, så det var skoj! 
Galet så mycket folk trängde sig vilket Adina också gjorde för att komma fram till mig & Malin innan konserten. Hela konserten var hur grym som helst! Magisk kväll! Vad mer ska jag säga, det var bäst! Sedan var tåget proppat med folk när vi skulle hem. 
Sen hemma sov jag gott. 


Onsdag 24 juni - Det var väl här jag vände på dygnet. Trots att jag sov ut kände jag mig inte utvilad direkt. Inte jättekonstigt heller. 
Ville ändå åka upp till Kba på eftermiddagen för jag saknade Klara lite för mycket. Galet mycket å snacka om! Landade hos henne innan vi tog en lång promenix in till kba för att handla gottgott. Blev en riktigt mysig filmkväll och snack! 

Torsdag 25 juni - Hela familjen hade redan åkt iväg för att jobba när jag först vaknade klockan åtta, inklusive Klara. Råkade somna om så gick upp 09:40 eller nåt. Tog bussen till Kungsmässan där jag köpte ett linne. Sen tog jag tåget och bussen hem på eftermiddagen. Resten av dagen glodde jag & Malin på Orange is the new black. Inte särskilt oväntat direkt. 

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback