Måns Zelmerlöw på Liseberg & träffat Håkan Hellström!!

2015-06-07 | 02:32:46 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Det är lördagskväll, eller egentligen natten till söndag men whatever. Jag är trött, glad och lättad för att jag verkligen inte har något plugg i huvud taget. Så skönt verkligen! 

Kom hem från en lagkväll hos vår tränare för ett tag sedan där vi åt, spelade kubb, kollade på cl finalen och hade det redigt kul och mysigt helt enkelt! Blir så glad av att träffa laget, lyser verkligen upp dagen! För idag har jag egentligen typ bara sovit, käkat, duschat och lite annat skit innan jag åkte till lagkvällen strax före fem. Najs kväll! 

Förrförra veckan (lördagen efter fotomaran) åkte vi till mormor för att fira hennes födelsedag då vi var på konstutställning, käkade buffé på Hovdala, tittade på Eurovision finalen och glädjes åt Måns vinst. Dagen efter (söndagen) bytte jag hem till pappa. 


Förra veckan hade jag min sista retoriklektion någonsin, fy sorgligt faktiskt. Ska du välja individuellt val på Sture - välj retorik! Lätt den roligaste lektionen på veckan! Plus att vår retorikgrupp varit grym! 
Samma dag (fredagen då) hade jag förhoppningsvis mitt sista möte på röda villan. Äntligen, efter två & ett halvt år har vi beslutat att avbryta kontakten så att jag ska klara mig på egen hand nu i framtiden. Dock lite kvar som jag själv ska kämpa mot osv men detta är ett stort kliv för ett friskt liv. Det värsta som kan hända nu är återfall, vilket inte ska hända. Nu när sommarlovet börjar försvinner pressen från skolan, nu har jag tid att tänka på mig själv och ha det riktigt roligt i sommar! 

Dagen efter, på lördagen var det Pride i Halmstad och såklart var jag där. Först lunchade jag, Malin och pappa i stan innan vi träffade ett gäng kompisar och sedan gick vi med i paraden vilket var roligt! Efter allt Pride osv tog vi bussen till Hylte och övernattade hos Caisa & hade det redigt najs! 
Dock var jag & Malin tvungna att sticka rätt tidigt på söndagen eftersom vi skulle stå och sälja Bingolotto på Maxi i flygstaden, lagom segt. Det var ju även morsdag så drog till mamma en lite stund också. 


Den senaste veckan har jag ägnat åt det sista plugget (så aelgvojbsrojvblsdjbgvjldgbv skönt att ha allt klart nu!) och andra roligheter. 
Eller ja, det var ju inte särskilt kul att jag missade skolan i måndags pga att jag inte hittade mina hemnycklar när jag skulle gå till bussen. Blev att jag åkte in lite senare till skolan (fotoplugg) då jag hittade nycklarna lite  senare. 

Tisdagen var en vanlig skoldag med redovisning och uppsats följt med träning på kvällen. 
I onsdags åkte vi alla fotoklasser till Lousiana i Danmark för att kolla på utställningarna där och sedan åkte vi inom Helsingör innan vi åkte hem. Tycker det blev en rolig men krävande dag. Senare på kvällen kollade jag en stund på laget som hade match men drog hem för var så trött. 
Vanlig skoldag i torsdags och en rolig fotbollsträning på det. 


Gårdagen var ingen vanlig fredag inte, det blev en för himla grym dag! 
Började med sovmorgon (då jag var för trött när klockan ringde 08:30) så jag slöade i knappt någon timme or so. Orkade faktiskt inte åka in till skolan bara för att spela brännboll så istället tog jag det lugnt. Käkade frulle och packade väskan innan jag & Malin gick hem till mamma där jag solade en bra stund, så lite färg lär jag väl fått iallafall. 
Efter en stund kom mamma hem så vi käkade mat och lite så innan vi åkte till LisebergLär väl kommit fram vid fyra typ. Galet skönt väder var det med! 
Åkte bara Helix och uppsvinget, fler kuponger hade vi inte köpt men det blev ändå lagom för min del. Gick runt lite osv innan vi åt. 
Sen satte jag och Malin oss framme vid scenen och väntade på Måns konsert. Älskar att ha en syster, är aldrig ensam på saker liksom. Hon är bäst. 
Sedan när konserten började stod det två tjejer bakom oss som gallskrek i våra öron, därför backade vi bak lite mer mot mitten istället vilket var ett bra drag. Måns var grym och det var en riktigt bra konsert! 

Efter konserten ville vi träffa Måns, därför gick vi ut bakom Liseberg, bakom scenen och väntade. Det vi inte visste var att han signerade inne på Liseberg just då så han kom ju inte just nu. Det vi heller inte visste var att Håkan f*cking Hellström skulle dyka upp precis framför ögonen på oss. Asså min och Malins blick mot varandra, aae Asså det var galet. Växlade några ord och fick chansen att säga att han är bättre än bäst, gaaaaaash vi träffade världens bästa Håkan! Jag ångrar verkligen inte att jag stack dit istället för att stannat inne på Liseberg för Måns. Jag älskar Måns osv, men asså det var Håkan Kungen Hellström! Stannade kvart där bak ett bra tag och väntade på Måns som inte ens dök upp. Onödig väntan men aja. 
TRÄFFADE HÅKAN! Oslagbar dag. Tack. 


Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback