Långhelg

2015-03-15 | 23:58:49 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Tänk vad mycket vädret påverkar humöret. Riktigt fina vårdagar de senaste, åh så himla skönt! 

Stranden med Sara en dag | vår i Halmstad

Blev en riktigt bra början på denna långhelg, typ iallafall. Resten av skolan fick helg redan efter skolan i torsdags men min klass skulle på UF (unga företagare) mässa på fredagen & så blev det också. 
Innan mässan hade jag möte på röda villan då även mina föräldrar var med. Utvärderade dagvården och bestämde inför framtiden, & gissa vem som är lättad? Jo JAG! Får träna ytterligare en gång (alltså 2ggr/v) och bli mer frisläppt som belöning för att jag gör som jag ska! Får se till o hålla detta nu bara. 

Efter mässan tog jag första bästa tåg till kba där Klara bittert väntade. Fredagen den 13e hade tydligen förföljt henne hela dagen, men så kom jag och muntrade upp henne. Försökte iaf, haha. Men det blev en mysig & lugn kväll med bästa smurf! 

Mello med vänner | Käk hos Klara

Upp & käka frulle hyfsat tidigt på lördagsmorgon cuz of att jag skulle hinna med tåget vid nio. Pappa hämtade upp mig på stationen i Falkenberg halv tio, för vid tio hade vi träningsmatch mot Stafsinge. Vi förlorade dock med 0-2 fast jag tycker de var duktiga ändå! 

Senare under lördagen tog jag det lugnt innan jag åkte hem till Maria med några kompisar. Firade som sagt Cornelia och tittade på Mello, mys! Måns vann, yayyy!

Söndag och fotografering i studion i skolan. Allt gick bra fast blev ganska väldigt trött efteråt. Så annars eftermiddag har jag packat grejer till mamma, bytt hem, städat, pluggat & slöat. 
Aao, pretty much that. 

Ohyää studiedag imorgon! ✌️

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback