Fotomara

2015-05-22 | 23:01:21 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Men tja, här har ni mig igen. 
Hur ska jag ha det med bloggen egentligen? Uppdateringen visar väl på min tid. När jag inte går i skolan, pluggar, tränar, spelar matcher, är upptagen och gör vettiga saker i livet så bör jag kanske blogga. Vet inte helt varför bloggen hamnat så mycket i bakgrunden den senaste tiden. 
Funderar lite på hur jag ska ha det, bloggen är som sagt för min egen skull och jag vill ha kvar den. Det ska inte vara som ett måste, därför får det helt enkelt bli som det blir. Tror inte jag har kvar några läsare heller, men så får det va. Sommarlovet är på ingång så snart lär mer tid finnas. 

Under dessa senaste tre veckorna har jag iallafall sprungit vårruset, hållit tal, fotoutställning, spelat matcher, kollat på Halmstad Kulturskolas föreställning, solat, festat, pluggat o så. 

Gått och blivit dunderförkyld vilket lyckligtvis inte händer allt för ofta. Som sagt, när jag blir sjuk så blir jag verkligen sjuk. Möjligtvis undantag med förkylningar då dem gärna hänger kvar ett tag. Men har tydligen haft turen att inte bli smittad förrän nu då. 
Inte särskilt orimligt heller eftersom jag haft fotomara inatt i skolan med alla fotoelever då. Hela alltet var väl typ ok kul, var så otaggad typ och lite lam. Gaaah så trött man blev. Började på torsdagsmorgonen och slutade idag på förmiddagen. Sov kanske drygt 2-2,5 h så somnade direkt när jag kom hem lite innan klockan elva och vaknade halv sex, trött även nu ändå. Det enda jag gjort ikväll blev att duscha & tv mys. Veronica Maggio på Liseberg blev inte av tyvärr, jag kände mig alldeles för trött och lite sjuk. Men men. 

Snart slutar skolan och det är ganska sjukt. Tiden springer maratonlopp fortare än Usain Bolt medan jag känner mig som en sköldpadda. Hänger inte med. Men klagar inte. 

Dör nu så trött jag är, godnatt! 


Valborg

2015-05-01 | 23:53:03 | Kategori: Min vardag | 1 kommentarer
Tjena! 
Nu är det redan den första maj (!) och jag pallar inte så fort tiden springer iväg. På riktigt, det är galet. Om drygt ett år är det bl.a. min tur att ta studenten och bli arbetslös. Jag ser ljust på framtiden känner jag. Nej skoja, ser fram mot att bli arbetslös! Eller främst att gått ut skolan men aja, är inte där än som sagt. Haha, nu rabblar jag bara på om den oförutsedda framtiden. Djup leker jag också. 


Hur som helst - I'm back! Senast jag tittade förbi var ett tag sedan, that logic. 
Upptagen med livet då jag haft en del i skolan, umgåtts med vänner, parkhäng i den fina vårvädret, inskaffat fisheye för iPhoneisen, tränat mycket fotboll & spelat matcher, lekt fotomodell framför fotografen Savannah Fäldt och Savannah Fäldts mor, hälsat på min kära mormor, pluggat, sovit, ätit och en hel radda med skit. 
Jag, Malin & Alicia | Jag & Adina | Jag & Alicia 

Igår var det Valborg. En riktigt lyckad dag som började med lång sovmorgon och slapp ta bussen då jag blev skjutsad in till skolan klockan tolv (började halv ett) för en fotolektion. Skrev ut min utställningsbild till vernissaget på NollTreFem som är nästa vecka. Därav kommer vi missa lektioner i nästa vecka o leva chill, förutom på fredag då jag ska hålla tal. Inte ens klar, panik. Well, skrev ut min bild och gled runt under lektionen. 

Efter skolan mötte jag Malin och sedan Alicia då vi tog bussen hem till henne. Käkade, fixade oss och sånt innan vi tog bussen till stan vid åtta. 
Då gick vi runt en snabbis till norrekattspark och i stan innan vi tog bussen ut till partaj med en del andra riktigt goa personer. Hade en toppenkväll överlag & ni som var där, ni är grymma, tack! 

Idag har jag inte mått jättebra dock, sovit större delen av dagen och den andra delen har jag tittat på Harry Potter och tv typ. Hade tänkt sova nu, som om jag inte sovit idag.
Godnatt!