Fotomara

2015-05-22 | 23:01:21 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Men tja, här har ni mig igen. 
Hur ska jag ha det med bloggen egentligen? Uppdateringen visar väl på min tid. När jag inte går i skolan, pluggar, tränar, spelar matcher, är upptagen och gör vettiga saker i livet så bör jag kanske blogga. Vet inte helt varför bloggen hamnat så mycket i bakgrunden den senaste tiden. 
Funderar lite på hur jag ska ha det, bloggen är som sagt för min egen skull och jag vill ha kvar den. Det ska inte vara som ett måste, därför får det helt enkelt bli som det blir. Tror inte jag har kvar några läsare heller, men så får det va. Sommarlovet är på ingång så snart lär mer tid finnas. 

Under dessa senaste tre veckorna har jag iallafall sprungit vårruset, hållit tal, fotoutställning, spelat matcher, kollat på Halmstad Kulturskolas föreställning, solat, festat, pluggat o så. 

Gått och blivit dunderförkyld vilket lyckligtvis inte händer allt för ofta. Som sagt, när jag blir sjuk så blir jag verkligen sjuk. Möjligtvis undantag med förkylningar då dem gärna hänger kvar ett tag. Men har tydligen haft turen att inte bli smittad förrän nu då. 
Inte särskilt orimligt heller eftersom jag haft fotomara inatt i skolan med alla fotoelever då. Hela alltet var väl typ ok kul, var så otaggad typ och lite lam. Gaaah så trött man blev. Började på torsdagsmorgonen och slutade idag på förmiddagen. Sov kanske drygt 2-2,5 h så somnade direkt när jag kom hem lite innan klockan elva och vaknade halv sex, trött även nu ändå. Det enda jag gjort ikväll blev att duscha & tv mys. Veronica Maggio på Liseberg blev inte av tyvärr, jag kände mig alldeles för trött och lite sjuk. Men men. 

Snart slutar skolan och det är ganska sjukt. Tiden springer maratonlopp fortare än Usain Bolt medan jag känner mig som en sköldpadda. Hänger inte med. Men klagar inte. 

Dör nu så trött jag är, godnatt! Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback