Valborg

2015-05-01 | 23:53:03 | Kategori: Min vardag | 1 kommentarer
Tjena! 
Nu är det redan den första maj (!) och jag pallar inte så fort tiden springer iväg. På riktigt, det är galet. Om drygt ett år är det bl.a. min tur att ta studenten och bli arbetslös. Jag ser ljust på framtiden känner jag. Nej skoja, ser fram mot att bli arbetslös! Eller främst att gått ut skolan men aja, är inte där än som sagt. Haha, nu rabblar jag bara på om den oförutsedda framtiden. Djup leker jag också. 


Hur som helst - I'm back! Senast jag tittade förbi var ett tag sedan, that logic. 
Upptagen med livet då jag haft en del i skolan, umgåtts med vänner, parkhäng i den fina vårvädret, inskaffat fisheye för iPhoneisen, tränat mycket fotboll & spelat matcher, lekt fotomodell framför fotografen Savannah Fäldt och Savannah Fäldts mor, hälsat på min kära mormor, pluggat, sovit, ätit och en hel radda med skit. 
Jag, Malin & Alicia | Jag & Adina | Jag & Alicia 

Igår var det Valborg. En riktigt lyckad dag som började med lång sovmorgon och slapp ta bussen då jag blev skjutsad in till skolan klockan tolv (började halv ett) för en fotolektion. Skrev ut min utställningsbild till vernissaget på NollTreFem som är nästa vecka. Därav kommer vi missa lektioner i nästa vecka o leva chill, förutom på fredag då jag ska hålla tal. Inte ens klar, panik. Well, skrev ut min bild och gled runt under lektionen. 

Efter skolan mötte jag Malin och sedan Alicia då vi tog bussen hem till henne. Käkade, fixade oss och sånt innan vi tog bussen till stan vid åtta. 
Då gick vi runt en snabbis till norrekattspark och i stan innan vi tog bussen ut till partaj med en del andra riktigt goa personer. Hade en toppenkväll överlag & ni som var där, ni är grymma, tack! 

Idag har jag inte mått jättebra dock, sovit större delen av dagen och den andra delen har jag tittat på Harry Potter och tv typ. Hade tänkt sova nu, som om jag inte sovit idag.
Godnatt! 

Postat av: Anonym

Hej

Svar: Hej
Savannah Fäldt

2015-05-03 @ 22:22:38

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback