Hela hösten har redan passerat

2015-11-25 | 20:05:00 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Hej! 
Nej nu var det galet längesedan jag bloggade. Om jag inte räknar med helgerna jag varit i Stockholm (som jag redan skrivit om) så har det gått 12 veckor sedan senast jag uppdaterade. Förmodligen behövde jag denna paus eftersom jag haft väldigt mycket annat i huvudet jag behövt fokusera på. Medger att jag mått väldigt dåligt under hösten och försökt ta hand om mig själv och pluggandet på bästa sätt. Tiden har inte räckt till för bloggen helt enkelt, eller jag har använt tiden till annat. 
Men nu känner jag att jag vill komma igång med bloggen igen, jag tycker ju det är kul så varför inte liksom. Plus att jag vill ha koll på mitt liv utan att glömma saker. Än en gång för min egen skull, som jag påpekar allt för ofta känns det som. 
 
Hoppas ni alla där ute mår prima och är minst lika taggade till julen som jag är! Mina julkänslor började redan i september så jag är väl förberedd! Åååh, älskar julen med lussekatter (som jag för övrigt kan äta utan ångest eftersom jag ätit så många, är så grym!) och allt mys! 
Hur är läget med mig nu då? Jodå, det funkar. Om jag intalar mig själv att det är bra så kanske det blir bra tillslut. Det är trots allt jul snart och det är så himla mysigt! Just nu ikväll är jag glad eftersom jag drar till Stockholm på måndag, igen. Men denna gången med Cassie, som ska se Troye, och så ska vi hälsa på Becca! Är riktigt riktigt taggad på detta, behöver verkligen någon rolig händelse i vardagen. Har mycket plugg i skolan nu innan jullovet vilket också tar på krafterna. 
 
Känner lite halvt ångest inför studenten på tal om skolan. Trivs så otroligt bra på min skola, asså jag vill inte sluta! Behöver ta tag i mitt liv och skaffa jobb, är pank i nuläget. Ändå beslutar jag att åka till Stockholm. Jag som nästan var rik så nyss som i somras. Well, får väl skylla mig själv när jag rest, köpt olika konsertbiljetter, ätit och festat bort mina pengar. Nåväl. 
 
Kan även berätta att jag i söndags, för första gången på 5 månader, var med på en fotbollsträning! Anledningen är fortfarande min ätstörning, att jag behöver gå upp de kilon jag tappade i somras då jag hamnade i ytterligare svackor. Jag är så otroligt trött på detta, otroligt trött på att jag förhindrar mig själv att spela fotboll och leva obegränsat. Nu har ätstörningen plågat mig konstant varje dag i 4 år. Fyra år. Tänk om jag hade kunnat se in i framtiden den dagen jag beslöt godisförbud. Samtidigt kan jag inte tänka så, hade med säkerhet inte varit den person jag är idag om jag inte hade jobbat såhär mycket med mig själv. Inte för att jag påstår att jag är en jättebra människa nu osv, för det är jag inte, men känner mig själv bättre. Blö, orkar inte tänka just nu. Känner att jag inte kommer sluta tänka då, vill liksom sova inatt för imorgon väntas en lång och seg skoldag. 
 
Ja men vi får väl se hur länge jag uppdaterar här till vidare. Ha det nu riktigt bra!
 
 
 

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback