JAG HAR SETT DEMI, PÅ RIKTIGT

2015-09-14 | 10:07:42 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
ASSÅ HERREGUUUD SÅ UNDERBAR HELG! 😭
Kan dock börja med att jag mått piss den senaste tiden. Jaha, good to know. Men denna helgen har varit så galet bra! Den började väl sämre, i fredags. Allt jag ville var att åka hem när jag var i skolan, var på världens sämsta humör och ville bara begrava mig. Som tröst blev det en välbehövd lugn hemmakväll. 

Morgonen därpå vaknade jag ovetande om lördagens planer. Det jag visste var att jag skulle åka till Åsa för att se Ulrik Munther uppträda (vilket var kul, lite synd att det inte var särskilt mycket folk där dock. Han var så duktig så!). 
Under morgonen bestämde jag och några andra Lovatics på Twitter att vi skulle träffas i Stockholm och stalka Demi där. Vi som inte hade vunnit faneventet dvs. Så blev det bestämt! Istället för att träffa fina Alicia på kvällen (förlåt, saknar dig btw!) så beställde jag sista minuten tåg upp till Knivsta där Becca bor. Hela alltet som hände under lördagen men mest söndagen, asså bästa spontanresan! Eller har ju pratat om att jag skulle åka upp ändå fast ingen har velat hänga med så tog tag i det själv. 

Hursomhelst så fick jag packa väskan osv under lördagsmorgonen för vid elva åkte jag, Malin och mamma till Åsa och kollade på Ulrik Munther, najs! Saknar dock den gamla känslan när jag sett Ulrik förut då fansen var mer trogna. Men han får skylla sig själv lite att han tog såpass långt uppehåll. Efter hans spelning gick vi till en restaurang och sedan åkte vi till Göteborg! 
Galet mycket folk överallt på stationen. Tog tåget halv fem och det bar av till Stockholm där jag bytte tåg till Knivsta. Väl framme 20:40 mötte Becca upp mig och vi åkte hem till henne. Bästa, saknat henne! Snackade länge innan vi till slut somnade. Uppe med tuppen halv åtta på söndagen. Redan här började en av de bästa dagarna i mitt liv! Dagen jag såg min största hjälte irl för första gången! HON KOMMER TILLBAKA JAG DÖR! 
Iallafall, vi gjorde iordning oss, åt och packade väskan. Åkte till station och kom in till Stockholm 10:20. Då gick vi till plattan som vi hade bestämt som mötesplats med dem andra som dök upp en efter en. Sedan gick vi alla till ett hotell nära stationen där ett falskt rykte sa att hon skulle bo. Träffade Hannan där också, så dem hängde på oss. Stannade inte där länge, bara några minuter innan vi gick till Café Opera (där Demi hade eventet) för att försöka stalka. Vi visste ju att hon inte var där, hon var ju på sitt hotell då (ett bredvid Grand Hotel) men största chansen att se henne var om vi stod kvar, tänkte vi. Dock var det typ fyra stycken som hade tagit kort tillsammans med henne innan hon kom till Café Opera, men vi såg henne gå mellan bilen in till café opera, och jag var längst fram! INTE ENS EN METER IFRÅN HENNE! KAN INTE FÖRSTÅ DET. Efter hur länge som helst var detta första gången jag såg henne irl & NI FATTAR INTE HUR GALET DET VAR! Sure, fick ingen selfie med henne men jag vet att det kommer fler chanser FÖR HON KOMMER TILLBAKA! JAG HAR SETT HENNE MEN MINA EGNA ÖGON! SÅ JÄVLA SNYGG RÖV, LEN PANNA, ANFIN HY, PERFEKT! Efteråt fangirlade vi som tusan och var i extas. Jag stod närmst! Asså gaaaaah!! 😭😭😭
Sedan kom massa youtubers och fler folk som hade vunnit, så plötsligt var det jättemycket folk! När folk började gå in i lokalen letade vi desperat efter andra ingångar eller fönster men det kunde vi ju glömma. Istället fick vi stå utanför tillsammans med en hel bunt andra ledsna Lovatics och lyssna istället. JAG HAR HÖRT DEMI SJUNGA OCH PRATA PÅ RIKTIGT! HON SJUNGER SÅ SJUKT GRYMT ASSÅ JAG ORKAR INTE! Ljudet dämpades en del när hon bara pratade men hörde henne snacka om hennes nya album, "Love you", att hon kommer tillbaka! Hörde rösten en del men inte vad hon sa. När hon hade sjungit skulle alla där inne ta bild med henne. Tydligen gick det svinfort typ in, kort, ut. Men undertiden hade vi gått till hennes hotell och väntade där ett tag. Det var bara vi där då. Sen kom hon i bilen så vi såg henne springa in till hotellet, hon kollade bak och vinkade till oss! Hatar alla vakter som är så galet otrevliga! Snabbt därefter kom en flock springandes typ haha. MEN HON KOLLADE PÅ OSS OCH SA HI. Än en gång hatar jag otrevliga vakter. Sen gick även hennes crew in! Vi var hur många som helst som stod utanför hotellet och väntade och sjöng! Asså Lovatics, bästa! Stämningen på topp! Tror det var hennes stylist som filmade oss (såg bara armen). Demi lär ha hört oss tycker jag. sedan såg jag henne för tredje gången när hon gick mellan hotellet in i bilen som vi sprang efter, och bla. jag höll täten, haha. Asså ååååå vad jag inte gillar otrevliga vakter! Men om Demi kollade ut såg hon definitivt mig, gaaaalet!!!
Efter en stund var jag tvungen att gå till centralen för att hinna med mitt tåg hem, så det blev hemresa resten av eftermiddagen & kvällen. 

Asså detta var utan tvekan en av dem bästa helgerna jag upplevt. JAG ÄLSKAR DEMI SÅ SJUKT MYCKET HON ÄR SÅ JÄVLA BRA SNYGG ASSÅ ORKAR INTEEEEE.