Sportlov!

2016-02-20 | 14:17:00 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Goddag människor!
Jag har helt och hållit glömt bort bloggen min och jag har än en gång inte haft tid. Det händer mycket i skolan nu såhär den sista terminen, plus annat i livet. Mycket som skall bli klart osv. Men nu har jag precis fått sportlov och mina planer är väl att plugga, körteori, ta nytt pass, träna och framförallt sova. Det är nästan pinsamt hur mycket jag sover på lektionerna i skolan. Det är seriöst på den nivån att jag inte kan hålla ögonen öppna. Fy Savannah, inte okej.
 
Jag kan ju dra historien när jag försov mig fem timmar, den passar bra här. För ca tre veckor sedan slutade min mobil att fungera, den var helt stendöd. Alltså ringde inget alarm på morgonen och jag sov som en stock. Vad jag inte hade märkt undertiden jag sov (såklart dah) var att alla var oroliga och ingen visste var jag höll hus. Mamma hade t.o.m plingat & knackat på dörren, hon kollade om jag var hos tandläkaren och ringt på hemtelefonen. Sen vaknade jag tillslut av mammas plingande (var hos pappa) och då var klockan tio i tolv. Jag som skulle upp fem timmar tidigare, min skoldag då slutade liksom tolv. Hann iaf sjukanmäla mig. Så ja, ett bevis på att sömnen inte är som den ska, och ett bevis på att min mobil är dum. Var alltså tvungen att ominstallera hela iphonen från början och därav försvann precis allt på telefonen. Bilder, videos, anteckningar, sms. Mindre kul. Men inget allvarligt hade hänt, jag sov ju bara haha.
 
Känner att jag börjar ta tag i saker, vilket känns jättebra. Av någon anledninig är jag motiverad för framtiden. Detdär skiftar ioförsig. Ena dagen känner jag mig redo för världen medan jag andra dagen får jättemycket framtidsångest. Det känns läskigt att jag inte vet vad som kommer hända efter studenten, kommer jag få nåt jobb? Det är planen och ser nog rätt ljust ut för tillfället. Hoppas jag, för jag måste verkligen jobba. Men det löser sig...
 
Det jag tänker ta tag i nu idag är körkortsfrågor, religionsplugg och redigering. Så får min eftermiddag bli. Sedan är det ju mello ikväll och mormor är här, så jag tänker mig en mysig lördagskväll!
 
Hade!
 
 
 

Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback