Året börjar lugnt

2016-01-13 | 16:11:49 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Hejsan! 

Nu har januari månad redan pågått i tretton dagar, vilket är knas. Helt helt knas. Snackade om studenten i klassen häromdagen och först då insåg jag hur nära det faktiskt är. Själva studenten kommer säkerligen bli helt grym men asså jag vill inte sluta skolan. Samtidigt som jag är tagg på att växa upp så är jag satans orolig om jag blir arbetslös liksom, plus andra saker. Gah. 

Hur spenderade jag den sista tiden av jullovet då, jo jag har väl vilat mest. Redigerat gymnasiearbetet och kollat på massvis med bra skit.

Fredagen den 1 januari var jag bara hemma och gjorde ingenting typ. Eller handlade och åkte hem, hade sovit i stan. 
Lördag 2 januari - Trip till Ikea och sedan hem igen. 
Söndag 3 januari - Körde till Haverdal och gick på stranden, det var mysigt! Sedan bytte jag hem till pappa. 
Måndag 4 januari - händelselös dag. 
Tisdag 5 januari - Galet hur sent jag vaknat under lovet! En lugn dag med middag hos Mikael på kvällen, mys! 
Onsdag 6 januari - Bästa Sara kom hem till mig, så bra dag! 
Torsdag 7 januari - åkte in till stan med Cassie och det var så svinigt kyligt men trevligt ändå!
Fredag 8 januari - Lunchade med syster och Alicia i stan (sushi vad annars). Åkte sedan hem till Alicia och övernattade där till lördagen. Bae!
Lördag 9 januari - Saras nittonårsdag! Åkte hem från Alicia på förmiddagen och där hemma tog jag det bara lugnt. Redigering japp. 
Söndag 10 januari - Redigerade vloggar. Det var allt. 
Måndag 11 januari - Redigerade bilder, gick till mamma för att hämta saker och lite så. Gjorde väl lite allt och ingenting, typ ingenting. 
Tisdag 12 januari - Startade skoldagen med 2 timmars sömn, great. Skolan rullade på som vanligt och jag somnade inte! Hann vara hemma en stund innan vi åkte till träningen för ett litet uppstartsmöte med laget, saknat dem så mycket! Sen kollade jag på när dem tränade, vill också va med! 
Idag onsdag 13 januari - Desto tröttare idag trots sovmorgon. Hade bara samhälle idag men stannade kvar för att redigera bilder i två timmar typ. Sedan hade jag synundersökning och nu sitter jag på biblioteket och nästan somnar. Väntar på att klockan ska bli sex då jag ska se några i musiks gymnasiearbeten. Bangar inte för att sova när jag kommer hem ikväll! 


Släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback