Mars är här ja!

2016-03-12 | 01:28:49 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
 
Hej på er! 
Jag har under de senaste veckorna fixat mycket med mitt gymnasiearbete i skolan som blev en fotoutställning med Harry Potter inspirerade bilder. Självla vernissagen höll hus förra fredagen (4 mars) och är faktiskt riktigt nöjd med resultatet! Här kan ni läsa mer om gymnasiearbetet och se bilderna digitalt men jag vill påpeka att bilderna blev bättre i stort utskrivet format. Skolan allmänt tar verkligen galet mycket tid nuförtiden, sista terminen och allt. Men det får jag väl köpa, vill liksom ha bra betyg så.
 
Idag (fredag) har det varit vår i luften och jag är så himla glad för det! Äntligen. Haft studiedag som spenderats i bilen. Övningskört en del med mamma då vi gjorde lite ärenden i stan. Sedan under eftermiddagen färgade jag både mammas och Malins hår. Kan ju erkänna att jag gjort bättre, eller mammas blev väl bra med Malins underhår ljusades inte upp lika mycket som det övre. Well, någon riktig frisör får fixa det ordentligt. 
Ikväll har jag bara ätit gott och kollat på twin peaks, mysigt!
 
Annars då, har jag ens något roligt att komma med just nu? Känns inte som det. Känner mig lite vilsen för tillfället av någon unknown anledning. Antagligen för det är kväll/natt då mina tankar alltid har tendens till att spöka runt. Nej, nattänkande är inge roligt. Avböjer och säger godnatt istället! Och här får ni några våriga pics på mig som togs för 3-4 veckor sedan. Natti!