Jag är tillbaka! & KLAR MED ALLT PLUGG!

2016-05-31 | 21:03:00 | Kategori: Min vardag | 0 kommentarer
Tjosan och Hej vad längesen! 
Hur kommer det sig att min icke-officiella-men-ack-så-tydliga bloggpaus varade såhär länge? Under hela typ våren har jag rent ut sagt varit usel på att blogga. Tappade blogglusten rejält samtidigt som skolan, körkort, vännerna och fotbollen har tagit upp all min vakna tid. Men nu ska jag inte ursäkta mig, jag valde att pausa från bloggen ett tag och det behövde jag. Behövde ta väck någonting från min "att göra"-lista för asså gah, har varit så fruktansvärt stressad fram till ungefär två veckor sedan. Men vet ni vad? JAG ÄR KLAR MED ALLT PLUGG I GYMNASIET! En sådan frihet, helt galet!
 
Om någon (dvs jag själv) skulle bry sig vad som hänt de senaste månaderna typ för mig så här, varsågoda.
Jag var ju fett peppad på att ta tag i saker i februari/mars, remember? Tog alltså tag i saker vilket ledde till att jag blev så otroligt trött. Tror det var efter påsklovet som jag blev omotiverad och galet stressad. Haft väldigt mycket i mars, april och maj. som sagt - galet stressad helt enkelt med körkortet och mycket plugg. 
Men utöver det har jag även skaffat mig ett jobb i sommar, tränat fotboll, umgåtts med vänner, festat och lyckades ominstallera min Iphone4s och därav försvann drygt tre månaders bilder och lite annat. Eller var tvungen rättare sagt eftersom den slutade fungera. 
 
Maj - Hänt väldigt mycket denna månaden!
Valborg var grymt med massa folk och finaste vännerna! Bästaste!
Började toppen den 2 maj med att jag tog körkort! Både teorin (bara 4 fel skryt skryt) och uppkörningen på första försöket! Sen på kvällen samma dag hämtade jag min nya Iphone 6s som jag fick tidigare av pappa i studentpresent. En väldigt bra dag helt enkelt! 
Sommaren sa hej för att stanna ett tag. Pressade i solen, spenderade en mysig kväll med vänner på stranden, hade ett fotojobb, fotade till slututställningen på NollTreFem och hade vernissage.
Mösspåtagningen på Lilla torg var mys och stämningsfull! Har även fått stipendium för att jag är bra på det jag gör, tjoohoo! Jag har spelat matcher, träffat vänner, glott på Eurovision med Alicia och levt life. 
Förra veckan körde jag ner till Malmö med syster och Tove för att gå på Dilan & Moas föreställning/stand up. Så kul var det! Har jobbat. En annan dag åkte vi till mormor för att fira hennes 79 års dag, trevligt! Älskar min mormor så himla mycket!
Denna veckan som gått har varit väldigt chill. Har i princip inga riktiga lektioner kvar och min hjärna har varit inställd på sommarlov i drygt en vecka. Så jag har gjort det jag känt för. Solat, rensat bilder, träffat vänner och degat typ.  
 
Idag är det den sista maj och det är varmt som in i bomben. Att det är nio dagar kvar till studentdagen, asså va!? Hur jävla snabbt har inte studentåret gått? GALET. Men jo tack, i skrivande stund mår jag superbra! Då i våras när jag var sönderstressad minns jag att jag tänkte ”De 3-4 sista veckorna i gymnasiet kommer bli grymma, då kommer jag leva life, stå ut!” och asså ja. Inte nog med att jag är klar med allt plugg och att sommarvärmen existerar, jag har roliga händelser inplanerade! Har redan upplevt balen vilket var jättekul och blev så himla lyckat! Tänker att jag skriver ett separat inlägg om balen för nu har jag rabblat på ganska mycket nu ser jag. 
 
Sorry för detta röriga inlägg men jag är lite rörig så whatever. Hej på er!